-
Ya bu dejenere türkçe olayı niye bu kdar canınızı sıkıyor anlamıyorum. Anadiliniz Türkçe'yi doğru kullanmak size bu kadar zor geliyorsa ondan da utnanın yani.
Daha önce de söyledim yine söylüyorum keşke bu dejenere olaı daha detaylı olsa da işe yaramayan şu internet dilinden ve kısaltmalarından kurtulabilsek...
-
Katılıyorum, zaten bu sesli harfleri yazmamak falan karşısındakine "ben sana iki saniye fazla vakit ayıracak kadar değer vermiyorum" demek bence.
-
evt ayy pardon evet :P
şaka bi yana bence de kesinlikle haklısınız.bu bizim dilimiz, benliğimiz.niye benliğimizi yok edelim ki?
-
ama mesela bi şarkı ismi yazıcaksın savaşın ingalizcesini yazamıyorusn nolcak yani
-
:) hakkaten nasıl yazılcak bu
ama böyle ancak iki üç tane denk gelir çok fazla sanmıyorum
-
Evet o kelime konusunda haklısın ama yapacak pek bir şey yok çünkü aynı kelime aynı zamanda da dejenere edilerek yazılabilen Türkçe bir kelime. Onun haricinde problem çıkaran kelimelerle karşılaşırsanız lütfen bildirin ki düzeltilsin.
Daha önceleri promosyon, audio, rammstein, milyon gibi birçok kelime de dejenere filtresine takılıyordu ama hatalı kelimeler bize söylendiği sürece bu hataları düzeltiyoruz.