-
saygıdeğer bekçi... ben de herkes gibi bir garaj üyesiyim.. dolayısıyla bir şikayetim ver.. şikayetim bu son değişiklikler hakkında..örneğin bir koloni açıldığında artık eskisi gibi açılan son 5 kolonilerde yayımlanmıyor. ayrıca rastgele 5 koloni olayıda kalkmış.. hem "5" son derece ideal bi rakam olup, en aktif üç koloni olayına karşı olduğumu buradan belirtmek istiyorum.. bu işe bi çözüm bulunmasını bekliyorum. yeni koloni açanların bizden bi eksiği yok... saygılarımı sunuyorum... __axlRose__
-
Şu anda koloniler ana sayfasında GRJ'ın en aktif 18 tane kolonisi listeleniyor, bu değişim yapıldı ve eski sisteme kesinlikle dönülmeyecek.
Ama kolonilerin ziyaretinin arttıtırılacağı ve daha fazla koloninin göz önünde olacağı yeni değişiklikler eklenecek.
Bunun yanında aktivite listesinden koloni numaralarına bakıp bu numaraların kronolojik bir yapı gösterdiğini göz önüne getirirsen anlarsın ki yeni kolonilerin eskilerden bir eksiği yok zaten.
-
şimdi kimin ne koloni kurduğunu kim bilcek
sonra nası koloni üye toplicak
olmadı artık ilan bölümüne ya da garaj forumuna .... kolonisi açılmıştır diye mesaj yazarız.
nasıl hoş olmaz mı??
-
valla bekçi cevapmı yazdı yoksa kendide bi sorumu yazdı anlamadım şahsım adıma konuiayım ben bekçinin verdiği cevaptan hiç tatmin olmadım
Axl_Rose'a tamamen katılıyorum eğer ben yeni bi kolomi kurduysam yanİ illaki bunu tek tek millete mesaj atarakmı duyuracam??
değişiklikler yapılacak demişsin bekçim bu değişiklikleri cidden merak ediyorum, yazarsan sevinirim
saygılarımla,
ALXR
-
bekçim iyi güzel diyosunda, sonra kolonielrimizi daha sohbete açık bir hale getirmek için tek tek adres belirtmemiz gerekiyo ve bazılarınca reklam yapmış oluyoruz...halbuki, eski sistemde hem yeni açılan koloniler daha yenileri gelene kadar milleti haberdar ediyodu, hemde RASTGELE 5 KOLONİ olayı sayesinde kimsenin böyle bir derdi kalmıyordu. tamam, en aktif 3 koloni ve yeni açılan kolonilere lafım yok ama bari rastgele 5 koloni olayını bozmasaydın!!!!