-
evet dikkatini çekiyor mu!hayatta bazı şeyler nedense hep görmezden geliniyor!birkişi amansız bir hastalığa yakalanınca mesela kimse duymasın istiyor!bir nevi kendini sansürlüyor!haberlerde olsun,bazı haberler hep sansürleniyor!hatta ailemiz bile bazen bizi sansürlüyor!ve hatta keyifle bu sitede sohbet etmeye çalışan arkadaşların sansürlendiği gibi!nerde kaldı özgürlük!eğer bunları aşamıyorsak yanmışız aman!evet bu sitede de sansür var!ve bu sansürden bende nasibimi alıyorum!ve affedilmeyen gibi!bu artık son bulsun!herkes dilediği gibi konuşsun eleştiri dozajını asmadan medeni çerçevede konuşsun ya!bırakın artık konuşmak istiyorum!herkese duyurulur!
-
ÜTOPYA
sansürsüz bi yer olduğunu zannetmiyorum çünkü bence sansürsüz bi hayat bi ütopyaya benziyo ama bi ütopya ne kadar mümküse sansürsüz hayatta o kadar mümkün
üstün ve gelişmiş bi hayat ve görüş paylaşımı yok bence tabi bu istemediğim anlamına gelmez ama bu ortam ve koşullar iiçinde bence de sansür olmalı ama sadece özel yaşantıda...
hayatta sansürsüz olay yokki çünkü hayyatta yalan sahtekarşlık hilee wvar ve bunları ancak böyle örtmeye çalışıyoruz
bu mevzuu uzar da uzar bende konudan uzaklaşırım en iisi uzatmadan söliiyim SANSÜRSÜZ Bİ HAYAT ÜTOPYADIR sadece
-
ÜTOPYA
saçmalamayın sansürsüz hayat yaşanmaz bir hal alır...
bırakalım o zaman herkez istediği gibi sağa sola küfretsin...
sansür konulan tek nokta bu sitede küfür...
başka herşey serbest...
farkında değilsiniz ama geyik yapmak bile...
saygılarımla
pesimist
-
ÜTOPYA
aynen katılıyorum çünkü sansür aslınd abilineni görünmeyen yapmak gibi aslında zate onun ne olduğunu biliyoruz niye illaki görüntülemeye aktarıyoruz şimdi biri düşünceler görüntülenirmi der oda görüntülenir merak etmeyin her davranış ve hareketimiz düşüncelerimizin görüntüsüdür
-
ÜTOPYA
İkide bir garaj tarafından donuyorum. sebebi açık ama neyse.
bi keresinde beni donduran bi arkadas bana demiştiki sende kızıyorsun donunca demişti. bende ona hayır dedim sen gerekeni yapıyorsun demiştim.
artık o da bana kızmasın çünkü www.garaj.org yazısını tıklayınca
Kissed By Affedilmeyen
Yazısı ile karşılaşırsanız şaşırmayın. çünkü herkesin kendi kuralı var. ben nasıl onların yaptığına kızmıyorsam onlarda beni eminmki hoş karşılayacaktır :)
-
Bu sitede bazı kurallar var ve bu kurallara uyduğun sürece bir problem çıkmaz. Sen gelip bu forumda "aman havalar ne kadar da sıcak be kardeşim" diye bir konu açarsan tabii ki kapatılır. Özgürce sohbet etmek için de belli bölümler var. Bunları kullanırsan kimse kimseye karışmaz ama gelip de burada sohbet edersen olmaz o iş. Zaten bu sansür de değildir. Bazı kelimeleri kullanırken tanımlarına dikkat etmek gerekir.
-
ÜTOPYA
Senin sitenin mevcut kurallarına uymadığın için dondurulmanın Türk Ceza kanununda bir yeri ve maddesi yok. Ama yaptığın bu sanal haydutluk tehdidinin gerçekleşmesi durumunda şöyle bir yaptırım var:
http://www.dexigner.com/forum/lofiversion/index.php/t219.html (senin suçun madde 244'ün 1. fıkrası olacak)
Aklında bulunsun..
-
hani nerde!!!! nerde geyik yapacaız?? açıklama bekliyorum hazırcevap nem efendi!!!
-
Evet, mesela ge*i#e_alı böyle bir kelime. Sakın kullanmayın.
-