Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Forumlarda silinme kilitlenme olayları

• nick mason • 11 Ağustos 2005 16:06 • #573273
    Toplumun gereklerinden biri olarak gücü elinde bulunduranlar her zaman 'iyi'yi hedefleyerek topluma bir takım kurallar getirirler.Garaj yönetiminin yaptığı da bu ve bunu anlamayacak kadar salak değilim. Fakat sorun 'iyi'de.Unutmayın Adolf Hitler de katliamlarla yarattığı topluma mükemmel toplum diyordu ve ari ırktan yaratılma bu toplumu yeni dünyaya örnek gösteriyordu ama görüldü ki onun kuralları ve yarattığı toplum sadece acı ve işkenceden dökülen kanlarla yıkanmış bir vahşilikti yani hitler'in iyi ve güzel diye uyguladıkları insanlara sadece acı verdi. Sizin de iyi ve güzel diye uyguladıklarınız sadece insanları buradan uzaklaştırıyor çekmek yerine.

Yarısından fazla diye belirttiğim sayı tabi ki kesin olarak bildiğim bir rakam değil ve benim bilmediğim gibi bu sayıyı siz de bilemezsiniz sevgili bekçim, sonuçta insanların zevklerinin bekçiliğini de üstlenemeyeceğine ya da sitede böyle bir anket yapmadığına göre bu sayıyı sen de bilemezsin. Ama varsa elinde garajdan sıkılanlar sayısı diye bir istatistik bekliyorum mail adresime de gönderebilirsin buraya da yazabilirsin.

Son olarak şunu söyliyeyim bir toplumda kurallar olabilir. Fakat kurallar toplum üyeleri tarafından kabullenilemeyecek kadar sığ, katı ve hoşgörüyü yok eden türdense toplumda birşeyler değişmek zorunda kalacaktır demektir bu...

Eskiden forum grj müthiş bir site iyi ki bulmuşum mesajlarıyla doluyken artık sadece garajdan sıkıldım mesajları var. Siz de bunları düşünün ve öyle belirleyin kurallarınızı...
  • GaRaJ Bekçisi • 11 Ağustos 2005 18:41 • #573274
    Öncelikle senin de bahsettiğin GRJ forumlarındaki "sıkıldık biz buradan" mesajlarını halen herkesin okuyabiliyor olması Nazi Almanyası'yla GRJ yönetiminin farkını çok net ortaya koyuyor. Bahsettiğin despot yönetimlerde hiç kimsenin gidişattan haberi yoktur. Örneğin "ari ırk üyeleri" ne çalışma kamplarından ne de son dönemdeki kişisel çekişmelerden haberdarlardı. Onlar sadece her alandaki büyük Almanya'yı, müttefiklerin, miğver kuvvetler karşısındaki zavallılıklarını biliyorlardı.

Bunun dışında önerilerimin çok büyük bir kısmını önemsememiş olduğunu ve sadece bana bir cevap verebilmek için zaman kaybetmiş olduğunu görüyorum. Sonradan koyulduğunu düşündüğün kurallar GRJ açıldığından beri var zaten. Hoşgörüyle yumuşatmış olmak tek sorun aslında.

Bu forum açıldığı günden beri aynı açıklamayla yayınlanıyor:
    "GaRaJ ile ilgili eleştiriler, istekler, teklifler vesaire" Ama insanlar burada kebapçı tarifi yapıyorlar. sonra kavga çıkarıyorlar. Sana da saçma geliyor mu? Bana çok saçma geliyor, ve artık bu saçmalıklarla uğraşmaktan bıktık. O yüzden kebapçı tarifleri kolonilerde verilebiliyor yalnızca. Burada zaten 3 senedir olduğu gibi "GaRaJ ile ilgili eleştiriler, istekler, teklifler vesaire" konuşuluyor. Bu...

Senin Nazi Almanya'sıyla paralellik kurduğun başka bir konu varsa sor, açıklansın...
  • _DEATH___ • 11 Ağustos 2005 20:29 • #573275
    1 sene olmuştur her halde GRJ"a üye olalı...
    ve şöyle bişey söyliyim bundan baya bi önce cırcır vırvır forumu kapanmıştı ve ben ona ilk tepkiyi gösterendim ve donduruldum...
    dondurulmanın ardından bekçi sana 1000 tane küfür ettim...
    ama ondan sonra başka bir nick açtığımda millet beni kız zannedip abazalıklarını göstermişlerdi...
    ve ben o zaman anladım senin işinin zorluğunu...
    evet bende o zamanlar garajı diğer siteler gibi geyik bir site olarak görüyodum...
    ama şimdi bakıyorumda GRJ yönetiminin yeni oluşturduğu kural ve yenilikler tamamen kişilerin rahatlığı ve sitenin eski ağır başlılığını geriye getirmesi için...
    ben geçen haftaya kadar hala cırcır vırvır formunun açılmasını istiyodum ama geyik kolonisi açınca geyiğin forumda değil kolonide daha iyi olacağına karar verdim...

GRJ yönetiminin şuan ki çabalarını taktir ediyorum...

tek bir konuda size katılmıyorum sayın garaj yönetimi yaptığınız yeniliklerden önce bize bir anket yapın önce bir üyelerin nazbını ölçün...

yeterince demokratik değilsiniz bana göre...
    iyi yönetiyosunuz ama demokrasi yok...
  • nick mason • 11 Ağustos 2005 23:53 • #573278
    Eskiden garajı ya da bekçiyi eleştiren konular açıldığında 2. mesajda konu kilitlenmiyordu ve eskiden geyik yapabiliyorduk, buranın tadı böyle çıkıyordu...

Başka açıklama yapmayacağım bu kadarını anlarsın heralde bekçim...
  • _DEATH___ • 12 Ağustos 2005 11:49 • #573282
    KENDİN SÖYLÜYOSUN ZATEN...

ESKİDEN

MAZİ YANİ DEĞİŞİME AYAK UYDURMALISIN...
  • ScarFace • 12 Ağustos 2005 16:58 • #573284
    demekki eskiden eleştirininde bir sınırı vardı.hakikaten de öyleydi.Belli bir saygı içinde tartışılırdı.Ama şimdi.hodri meydan bekçi.hadi sıkıysa buna cevap ver nem...falan diye sanal ve mantıksız üstünlük sağlama çatışmaları olmaya başladı.Bekçi eline sopa alıp milleti dövecek değil ya.O da bastı foruma kilidi...bu ne ya böyle herkes benim istediğim olacak diy ediretirse nolacak.Millet buraya müzik sitesi diye giriyor 3-5 üstün nitelikli şahıs!!! ben geyik yapacam burada diyor sonra yapamayınca garajdan kötüsü yok..
    nick mason ben geyik muhabbetine şöyle karşıyım..
    x başlık açar müzik forumuna "aman bu sıcakta da müzik dinlenmiyor.. y cevap verir "valla be hacı nolcak bu durumlar"....bu ne ya???
    ama gerçekten müzik anlamında bir konu olur zaten oradaki esprilere bir şey dendiği yok ki...misal petek dinçöz diye topic açalım...eleştirelim şöyledir böyledir diye..Biri çıkar bu konuya esprili yaklaşır adı geyik olur eğleniriz.Ama herşeyinde bir sınırı var.

Ben bu kısıtlamalarda sonuna kadar bekçinin yanındayım.Menfaatim mi var?yok...sadece bana doğru gelen bu.Ve de kalitenin korunması açısından bu tür şeyler şart.
  • GaRaJ Arabası • 12 Ağustos 2005 20:26 • #573286
    Öncelikle senin de bahsettiğin GRJ forumlarındaki "sıkıldık biz buradan" mesajlarını halen herkesin okuyabiliyor olması Nazi Almanyası'yla GRJ yönetiminin farkını çok net ortaya koyuyor.

YardımlasaRock için neden aynı politika uygulanmıyor Sayın Bekçi?

Lütfen maskeleri masanın üzerine koyalım...
  • tweeder • 12 Ağustos 2005 21:20 • #573288
    abi çok ilginç ya garaj yönetimi :D adamlar yönetim kurmuş meclis falan :D çok ciddiler :D

Nazi Almanyası'yla GRJ yönetiminin farkını çok net ortaya koyuyor

:D

kendilierini çok büyük şey yapıyolar zannediyolar gibi geliyor bana.
    garaja girerken yakım elbise kravat falan da giyiyolardır heralde :D
  • dexter_holland • 12 Ağustos 2005 21:37 • #573289
    Abartıyorsunuz ama. Adamcağız sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil zaten yeterince uğraşıyor. Evet gayet ciddiler ve bunun sayesinde site ayakta kalıyor. Ve bence rahat rahat geyik yapabiliyoruz da...
    Bu arada ben bekçi olsam beni yersiz eleştiren konuları silmekle kalmam, konuyu açanları da atardım üyelikten.
  • GaRaJ Bekçisi • 12 Ağustos 2005 22:18 • #573291
    Herkes için aynı politika uygulanıyor.
    Hangi maskeden bahsediyoruz? Buyrun koyalım...