-
olsaydı çok iyi olurdu dimi?burdan böyle bir şey başlatalım hem yeni üyeler hem de eski üyeler faydalansın..
-
eski üyeler ne gibi konularda faydalancak hocam ?
-
evet bende eski bir üyeyim...bunun bana ne faydası olacak?850 tane mesajım 45 tane topicim var şimdi ben insanlara nasıl topic açılacağınımı öğretecem,bu saçma olmaz mı yani??demezler mi sen kim oluyosun falan diye sonra ben delirecem...sen tam anlatmak istediğini anlatsan da ondan sonra konuşsak dostum????
-
şöyle ki:her eski üye herşeyi en iyi bilendir buraların ağasıdır ben bindokuzyüz bilmem kaçtan beri burdayım gibi bir mantığın çürütülmesi gerek bence..konu başka yere saptı uzatmadan eski üyeler iyi topic açar yeniler saçmalar gibi bişey mi demem gerekirdi..ya da yenilere ücretsiz ders !garaj mezunlarından!mı?ben muattap olarak yenileri ya da eskileri almıyorum,ama illaki alınan çıkıyo..sen eskilerdensin galiba..dediğim gibi herkesin birbirine katabileceği şeyler var,ayrıca konu eski yeni muhabbeti değildi..
başlığın yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum..
-
bu konuda delirceksen delircek konu arıyosundur saygıdeğer eski üye scarface..bunun sana nasıl bi faydası olacağını hep birlikte görelim..
iyi konular iyi muhabbetler..başka nasıl bir fayda bekliyosun ki forumdan?
açılan topiclere;böyle topic mi olur,bilmem ne oldu foruma,başka konu mu kalmadı,çok düşündün mü gibi yorumlar yapılacağına,biraz da herkes göstersin bakalım şu topic açma işinin inceliklerini diye düşündüm.ama en iyisi boşvermek ve daha bu gibi şeylere göz yummak..
her zamanki gibi göz yummak
-
iyide şimdi ne asabi triplere giriyorsun anlamadım...sen açtığın topicten bir şey anlamış olabilirsin diye herkes anlamak zorunda mı!! sana adam gibi bir soru sordum sende öyle cevap versen ne olur şimdi!!Benimde demek istediğim ben şimdi eskiyim topic böyle açılır dersem senin yukarıdaki dediğin muhabbet olmaz mı..Zaten saçma topicler nem tarafından kaldırılıyor senin aradığın nedir peki shadowinthesun efendi?
-
uzun cümleler kurunca asabi trip mi atmış oluyorum,hep yapayım ozaman bunu yaw:)ben eskiler yenilere öğretsin demiyorum zaten,dersem de yukarıdaki muhabbet olur..buarada tabi açtığım topicten herkes bişey anlamak zorunda değil ama ben anlaşılmasını ummuştum..garaj forum artık bitti,forumda geyik,silinme kilitlenme olaylarına çözümlerin tartışılabileceği bi konuydu sadece..ama gördüm ki gereksizmiş..çünkü burada hala yeni eski davası çözülememiş..ders dedim diye biraz antipatik oldu galiba..neyse çözüm önerisi olan birileri olacaktır:))
ya hem bu dersi ben başta kendim için istiyorum;)damar topicler açayım yüzlerce cevap gelsin:)haahah:)
asabi değilim ben
-
eyw kardeş..:))
ya bak inan bu forumda geyik muhabetine en uyuz adam benimdir.Ben burada bir şeyler paylaşılmasından,birtakım kişilerdenbir şeyler öğrenmek,tartışmak istiyorum..Sakın bni yanlış anlama eski-yeni muhabbetine de karşıyım sonuçta burası kışla değil as-üst falan gibi bir durum da yok her kes eşit ben daha önce keşfetmişimdir,benden önce bulanlar vardır,daha tanımayanda...Ama bence içerisinde müzikle ilgili paylaşılacak bir şey varsa o topic iyidir.
-
evet müzik iyidir,tavsiyen için sağol:)
buarada benden de bir fikir-topic açılacağı zaman bekçinin onayı alına,böylece gereksiz konular açılmaz ve kilitlenmeler de durdurulur..buna gelcek cevabı tahmin edebiliyorum..yağcı,bekçinin tarafında ol da seni dondurmasın di mii:)
-
valla bunun yağcılıkla bir alakası yok dediğin mantıklı..boşver kim ne düşünürse düşünsün.