Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AnGaralı Garajcılar!!!

• düşyılmaz • 21 Ekim 2005 13:27 • #574316
    baran bey

evet :)
  • cc_baran • 21 Ekim 2005 14:51 • #574317
    baran bey

Buluşma düşkünlüğüm falan yok gül yüzlüm, öylesine yazıyorum ben ya, kızma sen :))
    Pek değerli vaktini bizim gibi ipe sapa gelmez adamlara laf yetiştirmekle harcayan önemli kimselere zaten bolca olan vaktimi ayırıyorum :D
    Yılmaz bulandırma layn ortalığı, kaknem herif.

Bir parça önereyim de gideyim.
    Jason Becker - Air
  • nönü • 21 Ekim 2005 15:12 • #574318
    AnGaralı

ömer kesin gelir.........bayılır buluşmalara.....dimi???
  • fizban • 21 Ekim 2005 16:06 • #574319
    baran bey

bende arada bir gider otururum dostun önünde konurda yükselde. bununda tadı bi ayırıdır gizeldir o ortam. boşvermişlik.. insanı deşarj eder.. ancak ne zaman gitsem sürekli orda olan insanlar var. sanki işe gidermiş gibi her gün oraya giden oturan insanlar.. hayır hayatları orada geçiyor. her gün birbirlerini görüyorlar ve her zaman birlikteler bu yüzdende artık konuşacak bir şeyleri bile kalmıyor. sadece oturuyorlar. hayır hiç mi canınız sıkılmıyor anlamıyorum ki.. tüm gün orada oturup sinyal çekip para bulup bu parayı biraya konsere çaya kahveye harcamak.. tamam dediğim gibi bununda bi zevki tadı var.. (gerçi hiç sinyal çekmedim çekmemde ya..)ama her gün bunu yapmakda....ya da sürekli böyle yaşamaksa mantıksızlık ötesi..
    tabi yinede yapanada saygı duymak lazım kendi tercihidir geleceğini yok etmek istiyorsa ne mutlu ona bedelini ödemeyi gözede almış helal valla...
  • düşyılmaz • 21 Ekim 2005 17:59 • #574320
    baran bey

Pek değerli vaktini bizim gibi ipe sapa gelmez adamlara laf yetiştirmekle harcayan önemli kimselere zaten bolca olan vaktimi ayırıyorum :D

bu baran o kadar heyvaaan, o kadar şerfsiizzz,o kadar nanımolla, o kadar it bı adamm kııı!!
    :P

fizban..
    iyi de sen nerden çıkarttın orda yaşadığıkmızı :)
    biz de bazen alıyoruz çiğ köfteleri ömer ustadan,geçip oturuyoruz,sinyale gelenleri savıştırıyoruz..hadi bakalım muhterem anGralıları rahat bırakalım, buluşsunlar,eyleşsinler..
    hanimiş hanimiş bakim anGaralı garajcılar.
    ugy bugy..
  • cc_baran • 21 Ekim 2005 18:12 • #574321
    AnGaralı

Peki sen benim düşüncelerimi, planlarımı, amaçlarımı bilmezken, beni hiç tanımazken niye beni orada oturup sabah akşam sinyalle bira içen adam yapıyorsun şimdi ?
    Onları garipsediğimden mi söyledim bunu ? Hayır, onları seviyorum.

Orada tüm gün alkol alan ayyaşın haliyle kör kütük sarhoşken benim hikayemi dinlemesi ve o muhabetten haftalar sonra bunu hatırlayacak ve bana hatırlatacak incelikte olması benim hoşuma gidiyor.
    Gerzek cover gruplarının rezalet ötesi müziklerinden ve fosur fosur sigara içen uyuz eblek tiplerin hayvansı kahkahalarından dolayı ortamda iki satır muhabbet edemediğim arkadaşımı oraya götürüp gözlerinin içine bakarak dinlemeyi de tercih ediyorum.
    Hep altından kalkabileceğim işleri yaparak kendimi başarılı zannetmektense gücümün yetmeyeceğini bildiğim işleri nasıl yapacağımı düşünmek de bana daha cazip geliyor.
    Orada oturup bu yukardaki satırları düşünen insanlar da çıkabiliyor hayatta.

Hem soğuk be hava, herkes kaçışıyo zaten, her şeyin mevsimi oluyo bu ankarada :)
  • fizban • 21 Ekim 2005 19:01 • #574322
    AnGaralı

anaa alındı:-) valla hiç bi zaman sözlerimi birine karşı söylemedim. ben ordaki topluluğa karşı söyledim. ki dediğim gibi benden gider orada otururum arada sırada. ama "arada sırada". benim lafım tüm hayatını orda geçirenlere..
  • fizban • 21 Ekim 2005 19:04 • #574323
    baran bey

valla ben orda yaşadınızı ne zaman söyledim ki yılmaz bey. dediğim gibi lafım hayatını orda geçirenleredir:-)alınan alınsın ne diyim:-))
  • AYŞA • 23 Ekim 2005 18:19 • #574352
    barannnnn

.
  • grungeforever • 24 Ekim 2005 19:55 • #574359
    evet

Buluşma 9 ekimde yapıldı ben de gittim.Buluşmayı düzenleyen heriflerin hiçbiri yoktu komser dahil. biz 6-7 kişi takıldık gerçekten güzel oldu.