Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

popüler grup ve sanatçılar

• drug_on • 28 Ağustos 2005 01:17 • #573629
    110, Athena, Aylin Aslım, Barış Manço, Bulutsuzluk Özlemi, Bülent Ortaçgil, Cem Karaca, Cem Köksal, Ceza, Çilekeş, Deja-Vu, Demir Demirkan, Direc-T, Duman, Erkin Koray, Feridun Düzağaç, Gripin, Hayko Cepkin, Kargo, Kıraç, Manga, MFÖ, Moğollar, Mor Ve Ötesi, Ogün Sanlısoy, Özlem Tekin, Pamela Spence, Pentagram, Rebel Moves, Serdar Öztop, Şebnem Ferah, Teoman, Yaşar Kurt, Zardanadam ...

sayın garaj yönetimi; lütfen sanatçılara biraz saygı!

ne demek aylin aslımla barış mançonun adının yan yana anılması! bülent ortaçgille pamela ... ve diğerleri... belki 'sanatçı' kavramının burda göreceli olabiliceğini söyliceksiniz ama katılmıyorum; bariz zıtlıklarla dolu bu liste ve ben bunu protesto ediyorum!
  • metalkuzucuk • 28 Ağustos 2005 01:32 • #573630
    bu bekçiye bi gün dedim ki garaj rock birimimi hayır her akıma yer var şu popüler listeye bak getir bi vatandaşı bunlar kim der ..
  • Darth_Vader • 28 Ağustos 2005 02:59 • #573636
    evet mesela münübüsçüler hala ferdi dinniyolar:))
    her tarza yer varsa madem arabesk, türk sanat müziği,türk halk müziği de olması lazım:P
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 13:12 • #573644
    Yaa rock birim oldu tabee orda Tarkan mustafa sandal niye yok o zaman??Onlar yeterince popüler değilmi??Garaj bekçisinin kıvırmakta üstüne yok..Hadi bunu açıklasın..??Neden ordakilerin yüzde 99'u rock??Hadi deseki alternatif tarzların birimi falan eee derim orda rap olarak birtek ceza var??
  • Axl_Rose • 29 Ağustos 2005 07:36 • #573662
    iyide güzel kardeşim, her geçen gün yeni birisi şarkıcıyım diye kaset çıkarıyor.. ülkemizde hiç abartıısız, her ahfta bir "SANATÇI" çıkıyor.. dandik ötesi bi şarkı yapıyor; "tek kullanımlık" ondan sonra da "beyn pöp siterum" diye geziniyor.... "mustafa sandal,tarkan" gibi isimlerin yer aldığı bi listede "pop" çularında olması gerek.. yoksa diğer popçulara haksızlık olur.. e ülkemizde de popçudan bol bişey olmadığına göre....... boşverin bunları.. az olan değerlidir herzaman... bırakın rock birimi kalsın.. daha iyi böyle... hem o bekçi pokemonmu ki bütün işlerini bırakıp her gün yeni bitane çıkan dandik popçuları listeye eklemeye uğraşsın.... peeehhh!!
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 08:01 • #573663
    aylin aslım mı popülermiş ?
    yok yav ?
  • metalkuzucuk • 29 Ağustos 2005 09:42 • #573666
    sonuna kadar yanındayım paşam aylin aslımı hiçbirzaman şarkıcı olarak görmedim ondaki ses çoğu bayanda var ..
  • death_glory • 29 Ağustos 2005 12:11 • #573667
    ama arkadaşlar, burda sorun pop ya da rock diğil ki; sorun beş para etmez insanlarla usta sanatçıların aynı kefeye konmuş olması; bence...
  • Axl_Rose • 29 Ağustos 2005 18:47 • #573683
    sanada şunu söyliyim ki;
    maalesef ülkemizde bu 5 para etmez insanları el üstünde tutan birtakım "5 PARA ETMEZ" dinleyici grubu var.. işte, bizim gençliğimizi müzikalitede uzaklaştıran kesim tam olarak bu... bunların türemesi ne bizim suçumuz, ne de bekçinin suçu... Allah ıslah etsin...
  • punk_girl_punk • 29 Ağustos 2005 21:20 • #573684
    inaşallahhh