-
gayet güzel bi fikir..
-
hatta şey yapabiliriz;45'ten az alırsak hoca vermedi,100 oluncada ben aldım..
bence bu puanlama saçma..
ama üyelik süresi güzel..
(o da niye güzel;ben bayaadır üyeyim 2 ay soona 2 yıl bitiyo..)
-
Ben katılmıyorum görüşüne.
Garaj artık iyice *gereksiz* insanlarla doldu ve dolmaya da devam ediyor. Eğer böyle bir uygulamaya geçilirse bu insanların çoğu forumlarda, anketlerde, makele yorumlarında aktif olmaya çalışacaklar.
Elbette hepsinin aktif olması güzel birşey ve hakları da. Ama bu sadece olayın iyimser kısmı..
Uzun bir süredir siteye girmiyorum. Çünkü eski tatı yok. Forumlar almış başını gidiyor. Millet geyik yapmak için k*çını yırtıyor (Nasıl yapıldığını-yapılacağını merak ediyolarsa eskilere doğru bir baksınlar derim). Dolayısıyla mantıklı bulup altına baktağınız bir soru altından onlarca saçma, alakasız cevap çıkıyor.
Eğer dediğin puan sistemine geçilirse bu tür saçmalıkları daha çok göreceğiz. Adam sırf puan kazanmak için "." yazacak, al sana puan diyecek.
Kısacası ben pek mantıklı, hayırlı bulmadım bu görüşü GaRaJ için..
-
aylardır garaj almış başını diyorlar fakat bu diyenlerden ben hiçbi aktif ya da göz önünde bi çalışma göremiyorum
madem bu kadar değer verdiniz bi zamanlar buraya, bi anda bırakmak bu kadar kolay olmasa gerek..
puanlama sistemi de rütbe sistemi gibi olur bence. insanlar forumlarda ufak rütbelerden kurtulmak için nasıl gereksiz mesajlar yazıyolarsa burdakiler de öyle olacak. çünkü herkes kendini kanıtlama çabası içinde...
-
En aktif koloni sıralaması bile garajda isyana neden oldu kaç kişinin üyeliği gitti.Puanlama sisteminde ortalık hepten karışır.Böyle iyi.
-
İnan kolay oldu kendi adıma..
-
dostlar muhabbette görsün
kopmayantekteL