Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nerde Garajın Esklieri N-E-R-D-E :)))

• jon bon jovi • 2 Ekim 2005 20:58 • #574191
    selamlarr, biri garajin eskileri mi dedi? :))

aramızda eskiden çoook eskiden üye olupta,heyecan için tekrar üyelik alanlar var... :)
    saygılar

ben de onlardan biriyim mesela ilk garak nickim bu, ama garaj ortamlarinda bilineni baska...! bak asaada yaziyor hatta :))

sAyGiLaR
    --------
    ThErIoN
  • ScarFace • 3 Ekim 2005 09:21 • #574193
    ohaaaaaaaa the rion sen nickini değiştirip jon bon jovi mi oldun ne alaka be...sapla saman karışmış.eskisi daha iidi neyse!
  • Ktulu • 3 Ekim 2005 16:12 • #574197
    moahahaha

evet bence de ..... :D
  • josf_in • 3 Ekim 2005 20:53 • #574201
    2 aydır girmiyordum forumlara
    hey gidi günler heyt

ama eski garajı hep özleyeceğim.
  • ThErİoN • 4 Ekim 2005 01:07 • #574206
    ohaaaaaaaa the rion sen nickini değiştirip jon bon jovi mi oldun ne alaka be...sapla saman karışmış.eskisi daha iidi neyse!

zuhaha zeki insan o ilk garaj nickim su an kullandigim budur...
    tamam sapla saman birbirine karismis belki ama farkli türleri dinleyemez miyim? therion seviyorum diye ille de senfonik metale devam mi etmem gerekir?

sirf o yüzden rock müzik dinlememeli miyim sence? benim anlayamadigim olay budur...açikçasi metalciyim diye geçinip bütün nicklerimi metal gruplarindan veya onlarin sarkilarindan esinlenerek almak çok saçma geliyor bana...
  • Ktulu • 4 Ekim 2005 01:12 • #574207
    tamam da biz nickine bişey demedik ki.. dediğin gibi dinlediğin müziklere göre nickine şekil vermişsin, biz de ordan ne dinlediğini çıkartıp ona şaşırdık sadece.. metalden sonra bon jovi'ye dönüş olmuş gibi...

yoksa neden şaşıralım yani .. :)
  • ThErİoN • 4 Ekim 2005 01:16 • #574208
    tamam da biz nickine bişey demedik ki.. dediğin gibi dinlediğin müziklere göre nickine şekil vermişsin, biz de ordan ne dinlediğini çıkartıp ona şaşırdık sadece.. metalden sonra bon jovi'ye dönüş olmuş gibi...

yoksa neden şaşıralım yani .. :)

ahhah ne dinledigimi iki isimle çikartabildin demek ki? sasirdim açikçasi....
    hele metalden sonra bon jovi gibi bi durum kesinlikle olmadi..bon jovi yi önceden dinlerdim hala daha da dinlerim.önceden rock simdi metal gibi bi durum da söz konusu degil.veya tam tersi.ikisini de severim.
    hala daha da dinlerim.

neyse çok da tartismaya gerek yok...
  • ScarFace • 4 Ekim 2005 09:25 • #574209
    e şimdi polemik çıkartılacak bir durum bu..ben senin nickinden dolayı ne müzik dinlediğini anlamaya çalışmıştım..therion yazmışın bende dedim bu adam butür müzik dinler..bence sende onu göstermek için yazmışın sonra bon jovi olunca bende şaşırdım ben seni farklı hayal ettim belkide..ama senin bu kadar tepki vermen şaşırtıcı ve anlamsız.o zaman grup müzisyen vb.nickler kullanma böylece gereksiz anlaşılmalar ortadan kalkar..ayrıca biz kimsenin dinlediği bir şey için o şöyledir böyledir demeyiz dinlediği müziği eleştiririz hepsi bu..sen ister bon jovi dinle ister madonna..benim için dinlediğin değil yazdığın önemli...adam ben metalciyim diyip dinlediği gruba GNR yazmıştı zamanında :))...bilinçli tüketici lazım buraya.
  • ThErİoN • 4 Ekim 2005 15:43 • #574212
    isteyen nickine istedigini yazar bu da kendisinden baska kimseyi ilgilendirmez, bu kadar basit...bilinçli olmakla falan da kesinlikle alakasi yok bence.
  • ScarFace • 5 Ekim 2005 09:34 • #574219
    iyi kendi nickinle kendi başına takıl insanlarıda kıçından anlamaya devam et.