-
abi bırak sound off'u hani banner tıklarsın amacına ulaşır zittir olur gider yok.hopörlörün fişini söktüm anca kurtuldum.
ya madem ses kesilmeyecek neden o raya o butonu koydunuz ya.tilt oldum ayar oldum arıza oldum ya.
-
müzik te güzel olsa bari rockla alakası yok kader anı müziği gibi
:-)))
-
o ses yüzünden garajdayken müzik dinleyemiyorum yeter laaa
-
1 aydır ses kartım bozuk hiç bu kadar mutlu olmamıştım
-
hop dadananna hop dadananna
dım dım daa dım da
dım dım da dım da
bu neee laaaaan
hadi herkes garaj bekçisine özel mesaj atsın kapat şunu diye hadi göriyim gücüzü göndermeyen gelip şikayet etmesin...
ne yazacağını bulamayanar benim yazacağımı kopyalasın hem aynı şeyi paylaştığımız anlaşılır..:)))
yahu bu ne biçim reklam ne biçim reklam müziği kapat gözünü seviyim yaaa bir müzik biriminde bu işkence pes doğrusu...
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
KaRaBuLuT
-
ya biz bunlari yaziyoruz ediyoruz da bekçi nerde acaba okuyor mu okumuyor mu çok merak ettim...
allaaam su an yine çaliyor hem de stratovarious dinlerken...
uyumlu dimi, müzik keyfimin içine etti resmen :)
-
bu salak müzik metalci oldu lan
tepkilere yanıt mı geldi ne...
-
garaj da para kazanmak zorunda bi site. yani çalışanları falan var işte. o reklamı da koymuşlar ki para kazansınlar.
en azından biraz daha sesini kıssalar daha iyi olmaz mı ama
-
hadi hadi bekçinin bu topici okuyacağınımı sanıyosunuz...
siz özel mesaj atın...
-
arkadaşlar reklamın iyisi kötüsü olmaz,aha da dikkati çektiler..bence hiç sallamayalım dicem de buna ben inandım mı..
-hayııııır
neyse bi emek var sonuçta ama yani hayal gücümün sınırlarını zorlayan bi müzik yapmışlar,tebrik ediyorum..o sound off u süs olsun diye koymuşlar zaten,renk katmış yani bravooo..ohh şöyle arada kesiliyo ya huzura eriyo insan resmen..
şarkının sözlerini de aynı hayalgücü sınırsızlığı ile..hadi hep beraber:D
reklamı yaptım,eziyeti dayattım
ben bunu yaptım,kussan kapatamazsın
sound off u koydum bir fark yarattım
hiç boşuna deneme,o orda süs..he-he-hee