Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Tartışıyoruz?

• Nofx • 29 Ekim 2005 23:47 • #574388
    bu velet eziklik sınırlarını zorluyo hakkaten şu laflara bak.Kendi yapıyo espri kendi gülüyo garip valla..Kim olduğunu bile bilmiyorum bi tane eleman vardı boyna nick alıp bana mesajlar yazardı ben x-lombordayım tanıdınmı diye komikti yaa kesin buda odur.ehehe

Zaten sallasaydım şimdiye kadar o basit ruhunu tanrısına yollamıştım.

Bu ne güzel kardeşim? ehuehue yazık valla
  • -TormentoR- • 29 Ekim 2005 23:54 • #574389
    ahahaha.. kesin oysa biliosun demek koçum.. yabancı değilsin.. hala kimin kendi çapında espiri yapıp güldüğünü anlamicak kadar da ahmaksın! devam et ya.. senin gibi punk kırmaları çok eğlediriyor beni.. valla.. ahahhaa..
  • Nofx • 30 Ekim 2005 00:00 • #574390
    efendim??
  • -TormentoR- • 30 Ekim 2005 00:04 • #574391
    Osman diyorum.. arabayı vurmuş.. hueheue... lam get neo punkmusun,kırma punkmusun..oğlan punkmusun her neysen.. naaşş..
  • dolorian • 2 Kasım 2005 02:36 • #574416
    Sıkıntıdan tabi ki:) Allah boş duranı sevmez. Herkes başını önüne eğsin ve kendi işiyle meşgul olsun sadece. Ama tabi şimdi hep iş hep iş de olmaz değil mi arada sıkılıyor insan, bir renk arıyor hayatında, ozaman da etrafa şöyle bi bakıp en uyuz olduğu tipe sataşmaya başlıyo o da karşılık veriyo felan. Yakınında birileri varsa toplanıyolar birer birer, çekirdek kola alıp geliyolar mesela, güzel bi yer seçip kendilerine, olay fiziksel kuvvete dökülünceye kadar izlemek istiyolar. Kavga anında da tırstıkları için uzaklaşıyolar. Tabi sanal ortamda fiziksel şiddet olmuyor ama sonu psikolojik travmaya varan vakalarla karşılaştım ben:P ciddi bir nokta yani bu. Lakin ruhsal bünyesi bundan etkilenmeyen sağlam arkadaşlar bu tip şeylere zaten hiç bulaşmıyor, başlarına gelirse de iki lafla ya da tepkisiz bir biçimde savıyorlar bu kaşınan arkadaşları başlarından. Aman canım o kadar da dert etmeyin! sen tartışma, ben tartışmıyım, o tartışmasın e kim tartışçak bu memlekette? sükunet ve huzurdan bayılırız artık:P bizim toplum action sever, sakinliğe gelemeyiz, kanımızda var:)