Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garajdaki Mesajlaşma Mevzusu

• BassPunQ • 5 Kasım 2005 23:44 • #574467
    ya millet şu arkadaş edinmek istemiyo seçeneği bence o kadar da iyi bişey değil. misal adam bana mesaj atiyo cevap vermem gerekiyo ama malesef karşıdaki arkadaş edinmek istemediği için mesaj gönderemiyorum.bu olaya bi çözüm getirmek gerekiyo bence.ya bu secenek kaldırılsın, ya da garaj üyeleri bilinçlendirilsin. adam arkadaş istemiosa gıcık listesine alsın bitsin?yalan mıyım?
  • pesimist • 6 Kasım 2005 01:08 • #574468
    yanlışsın arkadaş...

arkadaş edinmek istemeyen adamlara mesaj ların iletiliyor...
    yani o kırmızı bant adamın etrafında mesajları geçirmeyen çelikten bir kalkan oluşturmuyor...

sen gönül rahatlığı ile ahlak kuralları içerisinde mesajlarını yollayabilirsin...

saygılrımla
    pesimist
  • BassPunQ • 26 Kasım 2005 19:25 • #574629
    ya hocam mesajı yazıyorum,gönder dediğimde karşıma yalnızca eş dosttan mesaj alabilir gibi bi mevzu çıkıyor karşıma.hallettiyseniz ne güzel.
  • smellslikekurt • 27 Kasım 2005 10:33 • #574640
    yaw banada oluyo aynı şey! adam mesaj atıyo, (cevap verilmesi gereken bi mesaj tabi!!!) tam cevap yazıyorum gönder yapıyorum, karşıma koca kımızı bi bant çıkıyo!!! 'sadece eş dost listesindekilerden mesaj alabilir!' diye!
    Yaw madem öyle bana niye mesaj atıyosun!!
    Ne gıcık bi durum!!!
    Bu arada topic saçma yaw!;)
  • cc_baran • 27 Kasım 2005 15:56 • #574642
    Ya onun arkadaş edinmek istemiyor seçeneğiyle bir alakası yok. Eş-Dost listesi haricinde mesaj almama seçeneğini işaretlemiştir.

Arkadaş istemiyor uyarıma rağmen bana mesaj atabilirsin çünkü Eş-Dost listesi haricinden de mesaj alıyorum. Ama seni şikayet edersem dondurulursun.
    O kırmızı bant bu işe yarıyo.
    Bi gez profilini yaa, üff, kaç kez açıklayacaklar ???
  • Hayda Bire • 27 Kasım 2005 17:00 • #574643
    benim arkadaşlarıma ona rağmen mesajlar geliyor tanışalımmı diye köklü bir çözüm lazım.
  • smellslikekurt • 27 Kasım 2005 19:30 • #574646
    yaw sen yanlış anladın heralde, ben bişi sormadım ki.
    Olayın farkındayım.
  • cc_baran • 27 Kasım 2005 22:29 • #574648
    Hayda Bire
    27 Kasım 2005 Pazar / 17:00
    benim arkadaşlarıma ona rağmen mesajlar geliyor tanışalımmı diye köklü bir çözüm lazım

Arkadaşlarında kırmızı bant varsa bu mesajları şikayet etmeleri yeterli bir çözümdür.
  • the_TW_named • 10 Aralık 2005 05:22 • #574724
    Son zamanlarda jetonlara paraşüt takılmış heralde...teknolojiye bak be süper...

--------tweeder--------
  • nazmiyyeaah • 20 Aralık 2005 10:32 • #574765
    evet evet evet!!!

garaj bekçisi garaj bekçisi, bak ne diyorum: bir fikrim var!
    eş dost listesi dışında kimsedeyle mesajlaşmak istemeyenler yalnızca kendi listelerindekilere mesaj gönderebilsin.
    yok öyle ya!

adam senin bişeyine gıcık oluyor ve dangalak bi mesaj yazıyor, ama sen cevap hakkını kullanamıyorsun. tamam kişisel tercihim bu tipleri direk, cevap vermeden gıcık listeme almak veya söylediği lafın içeriğinin şiddetine göre şikayette bulunmaktır ama
    olması gereken, dediğim şekildir.

kişiler ancak eş-dost listesinden mesaj alabiliyorsa, yine o şekilde ucu kapalı olmalı ve kendi eşine dostuna mesaj yollayabilmeli. yoksa, hiç adil değil...