Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Radyo Sistemi

• NAZİ • 11 Kasım 2005 18:08 • #574495
    garajdaki eksiklik...bi çok sitede radyo yayını varken garaj da niye yok merak ediyorum ve en yakın zamanda radyo yayını yapılmasını talep ediyorum sayın yetkililer..
  • death_glory • 12 Kasım 2005 15:10 • #574498
    aman efenim siz istersiniz de biz yapmaz mıyız! şimdi bekçi kesin şöyle diycek ''niye başka siteleri taklit edelim?'' evet evet bekçi kesinlikle bunu söyler (bkz.gaza getirmek) burda öyle bi sistem olursa olaylar bitmez vallahı, yok onu çaldı bunu çalmadı, ay bu pis bu kaka... ya evet yapılsın böyle bi şey hatta yayını da belirlenen saatlerde üyeler yapsın, benim programımın ismi gece gece death glory olcak, ya da yok yok death gloryle metalcinin sesi, olmadı yaaa :PpP
  • Nofx • 12 Kasım 2005 15:43 • #574499
    Bekçi bence tembelin teki.Bir site 3 sene önceki tasarımında ve 3-5 yeniliğin dışında olmadan durabilirmi yaa ilginç..
  • Ayrton Senna • 12 Kasım 2005 16:31 • #574500
    evet taklit etmeyelim.. biz tv yayını yapalım...

neyse aslında üyelerin götüreceği yayın fena olmazdı hani... :p
  • kutay__ • 12 Kasım 2005 18:18 • #574501
    tv yayını güzel bende bu vesileyle noktalı üye olarak vj secimini üstleniyorum. elleşmeyin sakın ben seçicem hepsini! :)))
  • düşyılmaz • 12 Kasım 2005 18:36 • #574502
    yok onu çaldı bunu çalmadı, ay bu pis bu kaka...

haha :)
    bazı* sitelerde oluyor bu evet.
    dümbüğün teki çıkıp sabaha kadar death metal,değişlik yampak adına black metal,istek üzerine zırt metal,keyfi üzerine pırt metal . . . gibi geniş yelpazeli(!) programlarla siteye renk katıyor(du).

istemiyorum ben radyo. karşıyım. şiddetle. asla. kata.
    bir de yayını üyeler yapcak ha :D?
    biri çıkıp diyecek ki kürtce rak dinlemek istiyorum,ülkücü kardeşler ellerinde kılıçları iki ileri bir geri,atılacaklar..
    hah ,şimdi dicem ki biri türkçe rak dinlemek isteyince de ülkücü kürtler atılacak.
    ama yok :) o olmaz:P

bri çıkıp,burası müzik birimi değil mi,ilahi dinlemek istiyorum diyecek:)
    biri çıkıp ahmet kaya isteyecek.bir diğeri adama sövecek.

yok ben çok karşıyım böyle şeylere :p
  • kutay__ • 13 Kasım 2005 02:26 • #574506
    yok hocam ben vj secicem. olacak bu tv işi o kadar!
  • makas eller • 13 Kasım 2005 06:29 • #574507
    güzel olurdu tabii ki de biz daha laf dalaşına girmeden konuşmayı öğrenemedik bi tane göstersene tartışılmamış bi başlık bize yaramaz kalkamayız altından XL falan yani beden uymazz
  • mementra • 15 Kasım 2005 01:20 • #574520
    Bence Türkiyede (bilmiyorum dünyada yapıldımı?) bir ilk yapıp Metal koro kuralım güzelce papyon falan çekeriz hatta yılbaşına az kaldı böyle deriler içinde bir Dansöz de çıkardımı tamamdır bu tv yayını
  • NAZİ • 17 Kasım 2005 13:31 • #574532
    teklif edim dedim

biri çıkıp diyecek ki kürtce rak dinlemek istiyorum,ülkücü kardeşler ellerinde kılıçları iki ileri bir geri,atılacaklar..
    hah ,şimdi dicem ki biri türkçe rak dinlemek isteyince de ülkücü kürtler atılacak.
    ama yok :) o olmaz:P

bri çıkıp,burası müzik birimi değil mi,ilahi dinlemek istiyorum diyecek:)
    biri çıkıp ahmet kaya isteyecek.bir diğeri adama sö

burda böyle aptalca tartışmaların olucağını da zannetmiyorum(olursa da hallederiz) radyo yayınından neler çıkardınız tebrik ediyorum