-
Haftalardır garaj sitesine girmek isteği uyanmadı içimde. Çünkü site sıklıkla çok yavaş çalışıyor. Bunun bağlantımla bir ilgisi yok. Nereden girersem gireyim 10 saat bekliyorum ekrana boş boş bakarak. Bir ilan vereceğim ya da kolonilerime bakacağım diye ızdırap çekiyorum bekle allah bekle. Bana büyük zaman kaybettirdiği için siteyi bırakmak üzereyim. Bilmiyorum benim bu kadar ilgi gören bir sitem olsa reklam paralarını biriktirir, sitemi hiç durmadan hızlandıracak donanımlar alırım. Ama bu gidişle garaj çok kan kaybeder.
-
donanımla alakası yok teknik bir hata olması lazım forumlarda da çok hata var..Ama dediğin gibi nerden girersem benimde hızım yavaş.bekçi o kadar tembel bir adamki şu site tasarımı açıldığından beri değişmedi.
-
Site tasarımı açıldığından beri iki kere değişti yanlış hatırlamıyorsam. :) ve bence gayet güzel de bir tasarım oldukça kolay erişim sağlanmış içeriğe.Ama bu yavaşlığın sebebi hosting den kaynaklanıyor büyük bir ihtimalle , üye sayısı müthiş artış gösterdiği için belki bununla alakalı bir takım yapılması gerekenler mi yapılmadı acaba ? :) bilemiyoruz tabi bunun cevabını en güzel bekçi verir.
-
iexplorer tabanlı tarayıcıların mozilla tabanlı olanlara göre daha yavaş olduğunu belirtmek isterim. ama yine de var bir hız problemi...
-
şu dört yazıyı okumak için 15 dakka harcadım umarım bir şeyler yaparlar çünkü bazen çok sinir bozucu olabiliyor
-
sabah 7-8 gibi çok hızlı oluyo...kimse olmadığı için garajda.. 1,5 gb ram var banamısın demiyo..
-
Garajda fazla kişi girip çıkıyor yani fazla kişi dolaşıyor ve çok fazla yazı var bunlardan kaynaklanıyor olabilir tabii serpent kingede katılıyorum....
--------tweeder--------
-
Garaj niye yavaş?
bu tesbitinde haklısın. ben apple sisteminden girdiğimde şikayetçi oluyordum, şuraya buraya ulaşamıyorum, okuyamıyorum diye ama pc den baktığımda da pek verimli olmadığını gördüm. ve bu yazıyı umarım şu dakikalarda online olan bekçi görür ve okuduğunu belli eder zahmet olmazsa...
burada cevap bekleyen insanlar var çünkü.
-
Garaj niye yavaş?
bi de bi sorun daha var :)
kimse ikinci el alışveriş yapmıyo garajda ehehuhe
kaç aydır bi pedalı satamadım yav...
hani nerde bekçi,nerde garajcıyım,şöyleyim,böyleyim diyenler.yazıklar olsun...
-
ben firefox kullanıyorum on da daha hızlı açılyılor ama gene de yavaş bence..