Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ARKADAŞIMI NASIL BULACAĞIM ?

• düşyılmaz • 29 Ocak 2006 23:46 • #575237
    buldun bile! önemli duyuru!

ehehee la şu angaradan bi akıllı çıkmazmı yaw :)
    yirim la sizi :)
  • fizban • 30 Ocak 2006 00:10 • #575238
    ankaranın ne suçu var ya

bi tane garip biri çıktı diye bütün ankaralıların ne suçu var. ist.dakiler dahada garip memleketin her bi köşesinden mübarek her ipini koparan atmış kendini ist.la.. kendi insanınıza güvenmessiniz her an arkanızı kollarsınız bi de gelmiş ankaraya laf atıyorsunuz.
    ya ist.da yol-saat falan soruyorum karşımdaki cevap vermeye çekiniyor.. e ne diyim artık..
  • TheCanMeButThe • 30 Ocak 2006 00:25 • #575239
    ankaranın ne suçu var ya

valla bi istanbullu olarak ya da istanbulda yaşayan birisi olarak saat sorduğun insanlara hak veriyorum
    çünkü ne ile kiminle karşılaşacağın belli değil
    kardeş bişey sorabilirmiyim diyen arkasından işsizim açım felan diye ( yalan ) söylüyor
    arka kollamaya gelince
    senin hesaptan yola çıkarsak en delikanlılar travestilier olsa gerek
    öyle ya arkasından korkmayan en delikanlı ise hesap buraya çıkar
    benim angaralılara söylediğime gelirsek
    sadece takıldım :)
    garajdan sevdiğim arkadaslarım var ankarada
    hatta ilk onbeşgün içinde gelicemde
    kısmet bakalım :)
  • fizban • 30 Ocak 2006 02:18 • #575240
    ankaranın ne suçu var ya

bak mesela ankarada bırak saat sormayı burda böyle konur sokak diye bi yer belki bilirsin. orda hiç tanımadığın sokakta öyle oturmuş çay içen falan bi adama git. dostunönünde falanda otururlar genelde de ki meraba ben burda yeniyim ya böyle fazlada bilmiyorum acaba tanışabilir miyiz falan diye seni sanki 40 yıllık bi arkadaşınmış gibi tanışıp muhabbet edeceklerdir. ankarada böyle bir güven ortamı aile ortamı var işte. gerçi son zamanlarda bu gitgide yok olmaya kızılay taksime dönmeye başladı da bu konuda canımı sıkmıyor değil.
    bu arada gel "ancyra"ya bekleriz:-))
  • TheCanMeButThe • 30 Ocak 2006 07:40 • #575244
    ankaranın ne suçu var ya

konuru biliyorum :)
    orda leman kültür vardı dimi
    senin anlattığın şey taxim içinde geçerli
    ama kafa dengi adam bulabilirsen
    yoksa bırak ankara istanbulu bırak kafa dengini , adam bulabilirsen her yerde senin dediğini yaparsın
    annngaraya gelince haber ederim
    ne içiyorsan ondan ısmarlarım :)
    kral tv yumoş vj leri gibin belirteyim
    buradan sevgili ankaralılarıda anmadan geçemiyeceğim

düzeltme notu : organize işler ve anlat istanbulu izlemeni tavsiye ederim :)
  • düşyılmaz • 30 Ocak 2006 11:21 • #575246
    ankaranın ne suçu var ya

ah be fizban gene yaptın atladın ha, biz bu angaralı beyborabey için dediydik onları, yogasam bende angarada yaşıyorum.
    angaralık, istanblluk mesele değil, insanmeselesi, istanbuldakiler kadar yobazı burda da var, burdaki kadar işe yaramazı orda da var..
  • fizban • 30 Ocak 2006 15:07 • #575247
    ankaranın ne suçu var ya

e doğru tabi ankarada da var elbet öyle tipler ama ankaranın şöyle bir özelliği varki bunun rahatsız ediciliğini yok ediyor:
    belli bölgeler var ankarada bilirsin. kızılay sıhıye ulus çankaya... her yerin insanı ayrı hiç biri birbirine karışmaz. bi kızılay adamı ulusa işi olmadıkça gitmez mesela ya da bi ulus insanı kızılaya girmez. benim kız arkadaşım çankayada gayet "rahat" bir şekilde dolaşabilirken ulusta bunu o kadar da "rahat" yapamaz:-) ama sonuçta belli sınırlar vardır ve her kes kendi bölgesini bilir. ulus insanı ulustadır kızılaya pek gelmez gelsede pek birşey yapamaz kızılayın ortamına ayak uydurmak zorundadır aynı şey bir kızılay insanının ulusa gitmesinde de geçerli olur.. işte ist.dan en büyük fark da budur bence..(gerçi son yıllarda yavaş yavaş bu özelliğini kaybetmeye başladı taksime dönmeye başladı sinirlerimi bozmuyor değil o ayrı..)
    ist.la çok gittim geldim oldukçada bilirim. işte ist.da böyle sınırlar yok.. taksim mesela. orda ulustan bir adam da bulabilirsiniz en berbatından en iti kopuğundan, bi çankayadan adam da bulabilirsiniz... en entelinden diyelim. hepsi bir arada ortaya karışık salata gibi. bir çoklarına bu çok güzel bir şeymiş gibi gelicektir ancak ankarada yaşayan birisi daha doğrusu büyümüş birisi(mesela ben) bu durumu çok yadırgarım. rahatsız olurum. kesinlikle hoşlanmam hoşlanamam.. bu tabi birazda alışkanlık meselesi..
    bir başka örnek:
    beyazıd bile.. o kadar üniversite kampüslerinin kitapçılarının olduğu bir yer. öğrenci mekanı olması gereken bir yerdirki ankarada karşılığı beşevlerdir ama orda öğrenciden başka ne ararsanız bulursunuz. ama beşevlerde tandoğanda o civarlarda %95 öğrenci vardır.. işte böylesine düzenli bir şehir ankara (ki bazılarına bu itici gelir yapay gelir..) işte böylesine düzensiz bir şehir ist.(ki bi çoklarına bu itici gelir rahatsız edicidir..) bu düzensizlik bazı insanlara çekici geliyordur bazılarına gelmiyordur. açıkcası bana gelmiyor:-)
  • fizban • 30 Ocak 2006 15:13 • #575248
    ankaranın ne suçu var ya

evet leman kültür var:-)
    misafir olan(olacak olan) sensin elbette biz ısmarlıcaz ist.da bi gelişimde de sen ısmarlarsın o zaman:-)
    bu arada anlat ist.u izledim ancak organize işleri henüz değil..
    bu arada alakasız belki(belki değil gerçekten alakasız ama) babam ve oğlumu izlemenizi öneririm gerçekten harika bir film başyapıt..
  • __baybora__ • 30 Ocak 2006 15:55 • #575250
    ankaranın ne suçu var ya

garip miii.. he valla en garibi benim şu alemin.. "Garip" garibanım var mı ötesi...
    bu arada sanane benim garipliğimden.
    konur, selanik, karanfil ve hatta yüksel... traaaşşş... gerçi senin yaşında gençler için normal :)
    amaan banane ya istersen arjantinde (iğğreeennçç) gez.
    ya nerde o benim çarşaf açacağım söz ona bir de gazoz açacağım ama önce şu gazoz kapağı kılıklı türünün son örneği yaratık nerde onu bulmam lazım.. malum ava çıktık.
  • TheCanMeButThe • 30 Ocak 2006 18:25 • #575251
    ankaranın ne suçu var ya

la istanbula o gaddaarr b*k atmışsınk :))
    neyse
    angaraya gelince de ben ısmarlarım sen istanbula gelincede ben ısmarlarım :)
    gerçi bu muhabbet alkollü iken yapılırdı ya neyse :)