Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garajda aşk başkadır

• darknessss • 6 Nisan 2006 18:22 • #576021
    yapmayın allah aşkına arkadaşlar,garajdaki aşkın ne gibi bir başkalığı olabilir,aşk her yerde aşk işte,ya da değil...çoğumuzunda dediği gibi amaçtan ibaret herşey..muhabbet ettiğiniz insanlara herşeyden önce "sadece güzel bi muhabbet işte" düşüncesiyle yaklaştığınızda aşk meşk söz konusu olmuycaktır zaten ortada,kendimizi kandırmayalım..
  • blitzkrieg • 6 Nisan 2006 21:25 • #576028
    evet katılıyorum önemli olan amaç ama darknesss büyük konuşmamak lazım ilerde ne olacağı belli olmuyor:). dediğim gibi bunun siteyle ilgisi yok önemli olan buraya ne niyetle geldiğin. amaç müzik olmalı.
    benim dediğim extreme örnekler ise mesela düşmanla savaşırsın düşman saflarında bir kadın vardır ve aşık olursun aşk neyin olur. benim bahsettiğim böyle bir şey yani ortamla bir ilgisi ne zaman ne olacağı belli olmuyor. bu sözüme güven... he bu arada daha önce de dedim dediklerinin hepsine katılıyorum "darknessss" kardeş.
  • darknessss • 7 Nisan 2006 19:34 • #576055
    sağolasın,eyvallah kardeş..tabi ki senin de söylediklerinede katılmamak mümkün değil,haklısın büyük konuşmamak lazım,olmaz olmaz diye birşey yoktur çünkü ama birde şöyle bir durum var demek istemekti sadece benimki..
  • tugrulyazgi • 14 Nisan 2006 14:57 • #576094
    Garajda Demo yayınlamanın yöntemleri

1- sitenin demo bölümüne gönderirsiniz. (çok beklersiniz)

2- alakalı alakasız her foruma demonuzun linkini gönderirsiniz. (çok etkili)
    Sonuçlar : 2.sini yapan ama abartanlar (bizim gibi) shut'lanır. (daha shutlanmadik)

www.purevolume.com/10dansonra
  • tugrulyazgi • 19 Nisan 2006 10:35 • #576135
    garajda aşk Saçmadır !

Başlık yeterli sanırım :)
  • darknessss • 20 Nisan 2006 15:09 • #576150
    garajda aşk Saçmadır !

yeterli valla..
  • grupmulanbu • 20 Nisan 2006 21:55 • #576158
    iyi güzel demişsinde..sen her ne kadar "sadece güzel bi muhabbet işte" diyerek yaklaşsanda, kader ağlarını örmeye başlamışsa yapcak hiçbişe yoktur..bu konuda blitzrieg arkadaşıma katılıyorum..ne zaman ne olacağı hiç de belli olmuyor..
  • ScHiZo_1896 • 21 Nisan 2006 01:28 • #576160
    evet gerçekten başka oluyomuş..benim de bi kere oldu ve önceki hiçbirine benzemiyodu, ilginçti gerçekten..Tİ ama..
  • prenesen • 21 Nisan 2006 11:40 • #576162
    çok komiksin:)))

ya sadece garajda boynuzlansak keske
    hayat bu
    insanlar sevginin değerini bilmedikçe aldatıp aldanmaya mahkum
    üzülme umarım doğru insanı bulursun...
  • grupmulanbu • 21 Nisan 2006 13:03 • #576167
    çok güzel bi noktaya parmak bastın..benimde Tİ idi...garajda aşk başkadır..ama o başka aşk kısadır..yani yalandır(mı?)