-
Koloni giriş linkine tıkladıımızda kabak kibin bi sayfa bulunamıyor ikazı görüyoruz...
Bunun sebebi nedir ne değildir acep bi aydınlatabilirmisiniz sayın bekçim...
saygılarımla
pesimist
-
sadece koloniler değilmiş haberler linklerindede aynı sorunu yaşıyoruz...
alarm alarm garaj elden gidiyor :S
saygılarımla
pesimist
-
yaw ilanlar da aynı :S
ne oluyor ya dabbe mi gerçekleşiyor ne :P
bu ne yaw garajın çalışan bi tek yeri forumlar mı?...
saygılarımla
pesimist
-
hakkaten ya bi türlü giremiyorum kolonilere!
düzelmicek mi buuuu :(
-
NefesAL
1 Ocak 2006 Pazar / 23:42
hakkaten ya bi türlü giremiyorum kolonilere!
düzelmicek mi buuuu :(
haklı :)
-
Bandwith sorunu hala daha halledilemiyor sanırım...
DaRKNeSS
-
bana sanki bilerek yapılmış gibi ayın 27 sinde aylık bandwith sınırı aşılmış bir site burası ( acaba kaç gb lik sınırı vardı merak ediyorum ) bekçi bandwith sınırı aşmasın diye içeriğimi azaltıyormu ne bende birçok sayfada 404 sayfa bulunamadı hatası alıyorum zaten daha öncede üyeler le ilgili sayfalar bakıma alındı filan diye kapalıydı ama güzel yani demekki garaj öyle bir çok geziliyorki text ağırlıklı olmasına rağmen bandwith aşılabiliyor ama bekçiye burdan sesleniyorum böyle içerik azaltmak yerine bandwith sınırını genişletsen birde daha hızlı bir host hiçte fena olmaz yani bu server kaldırmıyor bu büyük siteyi...
-
aga garaj ne zaman girsem yapımdayım diye yazı yolluyo acep garajınmı yoksa bekçininmi bana garezi var??
ASARNEYEAL
-
Sonunda bu sorunda aşıldı...Oh yaaa ^_^
DaRKNeSS
-
[34 kez okundu]Squallata
Son düzeltme: 2 Ocak 2006 Pazartesi / 12:382 Ocak 2006 Pazartesi / 12:36
bana sanki bilerek yapılmış gibi ayın 27 sinde aylık bandwith sınırı aşılmış bir site burası ( acaba kaç gb lik sınırı vardı merak ediyorum ) bekçi bandwith sınırı aşmasın diye içeriğimi azaltıyormu ne bende birçok sayfada 404 sayfa bulunamadı hatası alıyorum zaten daha öncede üyeler le ilgili sayfalar bakıma alındı filan diye kapalıydı ama güzel yani demekki garaj öyle bir çok geziliyorki text ağırlıklı olmasına rağmen bandwith aşılabiliyor ama bekçiye burdan sesleniyorum böyle içerik azaltmak yerine bandwith sınırını genişletsen birde daha hızlı bir host hiçte fena olmaz yani bu server kaldırmıyor bu büyük siteyi...
Aydınlatıcı , Doğru Bir Açıklama ... Sanırsam Hostingten Anlıyorsun :)