Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Machintosh kullanicilari icin onemli bir bilgi

• nazmiyyeaah • 3 Ocak 2006 11:18 • #574898
    Hem garaja uye hem de Mac kullanan insanlarin bir sorunu var. bekciye defalarca soylememeize ragmen kendi ifadesiyle isimize gelmiyor (mac kulanicisi uye az oldugu icin sanirim) dedigi bir sorunun cozumunu buldum.

biz mac kullananlar (gunduz mac gece pc kullananlar yani) garaja girebiliyor ama ancak garmes ozelligini kullanabiliyorduk. kolonimiz varsa faal olamiyor yazi yazamiyor bisey yapamiyorduk. veya foruma girmek yazmak imkansiz oluyordu.

Safari kullanmak yerine Fire Fox - mozilla kullanarak istedigimiz yere girip cikabilirizi. tabii bu sorun yasadidigimiz baska siteler icin de gecerli. mozilla da mozarella peynirini hatirlatiyo ya.. nesi lezzetli bi sonuc icin bunu tavsiye ettim gittim :))
  • System666 • 3 Ocak 2006 12:07 • #574901
    Mozilla kullanmınındada GRJ da bi kaç ufak sorun yaşanıyor..

Örneğin yazı stilleri özellikleri direkt olarak kullanılamıyor..Garmesten direk mesaj yazılamıyor....

Bunun gibi bi kaç ufak sorun..

Ama Mozilla GRJ da çok hızlı ^_^

DaRKNeSS
  • nazmiyyeaah • 3 Ocak 2006 13:08 • #574902
    tr karakter kullanamiyorum ama bi kurcalarsam belki bulurum.
    evet garmes olayi yok. belki safarideki gibi gelenleri cevaplama sansim vardır. bi mesaj gelince anlariz onu da artık:)
  • nazmiyyeaah • 5 Ocak 2006 12:14 • #574920
    yok gelen mesaja cevap verebiliyorum artik. nemo problemo.
  • asarneyeal • 5 Ocak 2006 23:25 • #574924
    ya cidden moziilada türkçe karakterden başka bi de site açılırken bazı görüntü ya da nasıl diyeyim flashlar filan birbirine giriyo.. karma karışık bişi oluyo ekranda..