-
bu yazdıkların uygulanabilirse harika olur.adam gibi akor ve tab için sadece ekip kurulması ve bu ekibin tabları iyi, orta, kötü şeklinde derecelendirmesi bile yeterlidir.bunun da ötesinde uygulamadaki amaç üye sayısını çoğaltmak,rekabeti arttırıp kaliteli tab seviyesini en üst düzeye çıkarmak vs. ise yazdığın bu maddeler gerçekten mantıklı. dediğim gibi umarım bu plan uygulanır..
-
aslında mantıklı en iyilerini bekçi seçip onlardan bi grup kurar...
ve tabların olduğu yerde bu üyeleri açıklar...
diğer tab göndermek isteyen GARAJ.ORG üyeleri bu gruptakilere garmes aracılığyla atar... bu grubun elemanı olan yani notayı ekleyecek olan her kimse ekler tabı altınada şu üyenin katkısıdır diye not düşer...
yani ne bileyim böyle baştan savma olacağına...
-
Eleştirilerimizi hep beraber bekçiye sunmamız, bu konudaki duyarlılığımızı göstermemiz gerekir. bu konuda bana destek olmanızı çok isterim. bunun için bekçiye tablarla ilgili fikirlerimizi eleştirilerimizi bildirmemiz ve bu konu üzerinde durulması gerektiğini burada da beyan ettiğimiz gibi iletmemiz gerektiği kanısındayım,,, arkadaşlar lütfen bu konudaki duyarlılığımızı bekçiye her fırsatta hatırlatalım şimdiden çok teşekkür ederim
konfucyusun da dediği gibi
KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE, BİR MUM YAK...
-
Bundan ne cikarilir ? Garj bekcisi muzisyen degil :)
-
bana göre
bu arada bekçim özellikle okursan da sevinirim ki bunu ayrıca zincir forumunada yazıcam ilgi çeker umarım.
girdiğim tab ve benzeri içerik bulunan bir çok sitede artık iyice yaygınlaşmış bir olgu var ki oda gitar pro programı. bana kalırsa bir tabın yanlış olup olmadığınıkontrol etmemize bile gerek kalmaz zaten bu program sayesinde. bence metin olarak tab eklemek artık zamanı geçmiş bir yöntemdir. guitar pro programı ile tab indirmek çok daha iyi olucaktır. her şeyden öte bu programla sadece gitar ve benzeri ensturmanların dışında sonsuz çeşit ensturmantal dökümanda alınabilmekte zaten. bana kalırsa garajda da artık guitar pro programı kullanıılmalıdır.
-
dostum iyi diyorsunda sözüm meclisten dışarı bilende yorumluyor bilmeyende birde bu var
-
kesinlikle katılıyorum tabların cogu yanlış ya da dogru olsa bile eksik hatta bazı tablar bi fikir bile yaratmıyor kafamda
-
GRAj tab birimi.. nininininininiiiiiiiiiiiiii....
-
evet bu sebebden dolayı guitar proya geçilmesini öneriyorum ya;-)