Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NİYE HERKES GARAJ BEKÇİSİNİN İŞİNE KARIŞIYOR...

• anatomic • 8 Mart 2006 11:08 • #575673
    ya kardeşim ne bu ya insanlar üye olmuş garaja ne amaçla bilinmez ama sonuçta üyeler yok ne amaçla gelmişler,yok ne istiyorlar,yok bunları neden kabul ediyor garaj bekçisi ne lan bu adam olun kimsenin işine karışmayın ya
    siteye saçma saçma siteler açılırsa ve hiç siteye içerik işlemezlerse gruplar buda garajı düşürür formdan ama ne olursa olsun garajın üsütne yok herkes işini yapsın benden bu kadar...
  • kyakuz • 8 Mart 2006 11:10 • #575674
    amuhahaha :)
  • dilek • 8 Mart 2006 13:25 • #575675
    ben niye garaj bekçisinin işine karışıyorum

şşş bi nefes al yaa bi de bağırmadan konuş lütfen ha bir de peki kızma adam oluruz.
    ayrıca bak başlığı da düzelttim. peki sen neden karışıyosun kimi kabul edip kimi etmeyeceğine:)
    isyan etme aa.. herkes böyle mutlu. senin gibi arada çıkıyolar sivriliyolar. sonra alışıyolar. zamanı var çocukk...
  • pesimist • 8 Mart 2006 15:24 • #575677
    Müzik
    Gruplar, müzisyenler, müzik türleri 65978 mesaj

Enstrüman
    Her türlü müzik aleti ile ilgili konular 11649 mesaj

Alışveriş
    Müzik aleti, CD, kaset, nota alışverişi ile ilgili fiyatlar, mağazalar, web siteleri... 3074 mesaj

GaRaJ
    GaRaJ ile ilgili eleştiriler, istekler, teklifler vesaire

saygılarımla
    pesimist
  • _DEATH___ • 8 Mart 2006 19:23 • #575680
    hadi yaaa özür dilerim senden bir daha yapmam ...

Arkadaşım burası demokratik bir sistemle yönetiliyo...

Eee bende demokrat bir adamım buldum demoktarik meydanı karışıyorum bekçi"nin işine....

Hata mı var? eleştiriirm...

Harika bir şey mi var hamuda kalkar alkışlarım...

Bak mesela sende şuan açtığın bu tartışma yaratabileceğin topici bekçinin işe karışmış oldun...

Sen rahat uyu garaj böyle mutlu...

Her zaman muhalefetçi olur ortamlarda...
  • memoscream • 8 Mart 2006 19:47 • #575681
    memoscream

abi garaj bekçisi birilerine bana karıştın diye rahatsız oldum diye mesaj attı mı atmadı demek ki memnun sen sırf konu olsun diye açtın buraya bu başlığı galba nedir bu yaw
  • _DEATH___ • 8 Mart 2006 19:55 • #575682
    memoscream

+3554644

maksat işte ben başlık açtım... bööööööööö...
  • memoscream • 8 Mart 2006 20:00 • #575683
    memoscream

abi garaj nereye gidiyo böyle yaw ipini koparan saçma başlık açıyo
  • dilek • 8 Mart 2006 20:45 • #575684
    memoscream

di miii..

halil sakin ol sen de ya:)
  • Yargıç • 9 Mart 2006 11:38 • #575698
    kazandım dostum

&%+^^^^'!winner!'^^+%&/&/(( bravo bu garraj pekçisini destekleyen tavrınla bi adet nokta kazandın iyi günler de kullan

ya arkadaşım bırak neye karışıyorlarsa karışsınlar sende kahraman olmayı ver bizim garaj bekçisine karışmamıza karışma dimi