-
evet kardeşler ben bu bekçiyede bazen gıcık oluyorum yani olur olmaz yerde üyeliği donduruyor sizede olmuyor mu?hiç argoyla alakası olmayan lafları argo sayıp üyeliği kapatıyorlar bunu protesto ediyorum.bekçi sesime kulak ver /sakın üyeliğimi dondurarak kulak veme/ duy bu sesi ve bu tür işleri bırak git mahalle arlarında horsız falan yakala
-
bana ikikez oldu sağolsun kurabiyem
-
hı hı adamı baya sinir ediyor yaw bu durum....
-
Üyeliğinin donmasına neden olan yorumunu görelim:
--
Anket - Türkiyedeki en iyi grup
lağn ülkemde bu kadar mı grup var denyo
--
Görüldüğü gibi burda birine edilmiş bir hakaret var. İnsanlara "denyo" diyince genellikle üyelik donduruluyor, ki GRJ kurallarında da konuyla ilgili bir madde mevcut. Bekçi sadist değil, manyak da değil, bu siteyi de insanların üyeliklerini dondurmak için kurmadı.
İstersen üyeliğin dondurulduğunda yazdığın açıklamayı da buraya yazabilirim. Gördüğüm kadarıyla unutmuşsun orda yazdıklarını.
-
Benim üyeliğim iki kere donduruldu , ikisinde de efendi efendi savunmamı yazdım ,haklı olmadığım barizdi...Bekçiyi suçlayacağınıza biraz hareketlerinize dikkat edin...
-
ehe
benimki bir donduki deepfreezde şu anda
2036 da çözecekler
-
keşje çözseler
hasret kaldı herkes .)
AffedilmeyenTELi
by gitarTELi
-
Hiç dondurulmadım. Bir kere uyardılar beni bu kadar. Çok, nasıl desem, hani böyle inekler olur ya okulda kuralların dışına çıkmayan, onlar gibi hissettim kendimi. Hoş öyleyim de. Garaj'da çok hakaret ettim insanlara çoğu zaman da yakalanmadım (ya da yakalandım ama ses etmediler sağolsunlar). N'apayım? Harbi salaklarla dolu oluyor bazen burası. Yok niye pop dinleyenler metal dinliyor, yok metalci kızlar veriyormuş, yok pop dinleyenler gebersin, falan, filan... Tamam, kimin salak olup olmadığına karar vermek bana düşmüyor. Bunun gayet iyi farkındayım. Kimseye ceza vermek & hakaret etmek de benim görevim değil. Hatta inanıyorum benden özellikle yaşça büyük olanlar benim söylediklerimi çok salakça buluyorlar en az benim onlarınkini bulduğum kadar. Ama ufak tefek "salak, aptal" gibi hakaretimsilere arada bir göz yummalı bence. İnsanız sonuçta, tutamıyoruz bazen kendimizi. Bir de burası bariz bir şekilde "müzik sitesi" rock, metal ve ya saçmalıklar sitesi değil. Uyuz oluyorum ben de adamlar gelip onun bunun müzik zevkine karışınca. Neyse, çok sçmaladım. Üyeliğin donarsa yenisini alır sevgili nuri gibi mesajlarına devam edersin. Ama sanmıyorum kayde değer birşeyler katacağını bu siteye gereksiz yere hakaret ediyor hele hele de denyo sözcüğünü kullanıyorsan. Ah, unutmuşum, yargılamak bana düşmezdi. Neyse ya, boşu boşuna yazdım bu kadar. Kimsenin okuyacağı da yok ya, yazıyoruz işte. Vakitten çok ne var bizde. =/ Kendinize iyi bakın.
-
valla okudum
-
ha uyarıdanı veriyorlar:)) bana yaptıgı en büyük eziyet açtıgım bir koloniyi kapattım diye ertesi gün aynı mesajı 8 kere üst üste göndermidti hiç üsenmeden... sağ olsun bi günde o kadar mesaj almamıstım ama sanırım farklı yöntemler bulmada üstüne yok:))