-
bugun açtıgım ve çokta ilgi uyandıracagını düsündügüm james hertfield gay oldugunu açıklamasıyla ilgili forumum silindi...
tamam konu olarak hak veriyorum böyle bir seyin site ahlakını bozacagını ve hakkında farklı yorumlar yaparak isi sulandırarak konuyu farklı yere çekecekler (belkide bu yüzde silindi son cevaplara bakmamıstım)ama ilginizi çekmek istediğim nokta forumlar özgür bir hür iradenin kaynagı bir fikir alısverisi değilmi. kötü ya da iyi her türlü bilginin konusulması ve açıga çıkartılmasına yarayan bir araç değilmi???
benim amacım yaptıgım gay forumunun neden kapandıgı değil bu arada kafalarda yanlıs bir düsünce olmasın (hatta su anda saçma bir baslık oldugunu düsünmeye basladım) amacım üyelerin çabalarıyla yürüyen bir sitede düsünce özgürlügümüzün elimizden alınması. sizce bu forumdan baslık silme uygulaması saglıklı yani olumlu bir davranışmı???
-
olumlu olabilir.. bu arada ben pek inandırıcı bulmuyorum james in gay olma mevzusunu çünkü herif homofobik bi kere küçüklüğünden beri daha 15 - 16 yaşındayken sokakta homo gördümü gidip dövüyormuş yanbi sen gel bu adama gay de olur mu bu ya kesinlikle inanmıyorum bu olaya bunlar doldurma haberler gerçeklik payı yok bence..
-
kaynağı olmayan uydurmaca dedikoduları yazarsan bende olsam silerdim
-
İnsanların cinsel tercih & hayatlarının müzikle hiç bir ilgisi yok. Belki de bu yüzden silinmiştir. Ve konuyla pek alakası olmasa da belirtmek isterim ki homofobiklerin eşcinsel olma olasılıkları normal insanlara göre daha fazladır (normal derken sorunlu olmayan demek istedim, eşcinsel olmayan değil - kimseyi alındırmak istemem) Bu arada bahsettiğin şeye topic (ki Türkçe'de konu olarak geçer) denir, forum bütünüdür buranın.
-
garaj bekçisi forumlarımızı neden siliyorrr...
benim amacım yaptıgım gay forumunun neden kapandıgı değil bu arada kafalarda yanlıs bir düsünce olmasın (hatta su anda saçma bir baslık oldugunu düsünmeye basladım) amacım üyelerin çabalarıyla yürüyen bir sitede düsünce özgürlügümüzün elimizden alınması. sizce bu forumdan baslık silme uygulaması saglıklı yani olumlu bir davranışmı???
beni yanlıs anlamısınız ilk önce bir noktayı vurgulayım konu hertfield degil... forumlarun silinmesi...
-
evet "konuların" silinmesi kötü bi durum..
ama ben hiç yaşamadım..
yaşamadan anlayamam seni..
anlayanlar el atar herhalde..
-
hak ediyosunuz ondan bi çok kişinide yazısı siliniyo:):)
-
hadi len:))sosyal bir durum... metroseksüellk diye bise çıktı tüm sosyete camiiası metroseksüel kesildi nerdeyse gögsündeki kılları taratacaklardı:)) yakında bak moda olur sosyetede gayım diye bütün millet ayaklanır...
ama benim sorunum bu ahlak konulu gay proplemi değil forumların silinmesi...
-
gay nerden çıktı be:S
-
gay 80 li yıllarla başlayan sadece erkeklerin ya da kendine pay çıkarmaya çalışan kızların hemcinsleriyle yakınlaşma içgüdüsünün doğurduğu global dünyanın izin verdiği kimilerine abzürt gelen spesifik bi o kadarda homojenik steril bir yapıdır.bir elin nesi var iki elin sesi gibi 2+2=4 eder derecesinde iki kişiyle yapılan 2+2=4 derecesinde grup olarak adlandırılan cinslerin farklı olmadığı bir yaşam biçimidir.kimileri olayı abartarak cinsiyet değiştirir kimileri cinsiyet değiştirmeden metrobisexuel olarak adlandırırlar kendilerini.bir nevi akım bir nevi insan türü bir nevide vokal cinsidir.akımın öncüleri olarak him rock grubunun vokali kara kaşlı kara gözlü oğlan bir diğer temsilcisi ondan daha temiz yüzlü placebo nun vokali robert placebo dur.teknik olarak gay budur işte.