Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hayatının fırsatı!. sinemada başroldesin.. hangi karakter senin?

• prenesen • 21 Nisan 2006 12:44 • #576164
    drakulanın sevgilisi...
    vampirler çok karizmatik ve çok yakışıklılar.
    lanetli belki, ama değer...
    sonsuz bir yaşam sevdiğinle...
    ölümsüz bir aşk ve o atmosfer mükemmel olurdu.
    vampirle görüşme'yi izlediniz mi?
  • karayansima • 21 Nisan 2006 12:48 • #576165
    arkadasım burası garaj forumu. garaj sitesi hakkında iyi kötü, hayatımızı ne türlü etkiledigini yani siteyi yorum ve tepkilerimzle daha iyi bir site yapmaya çalısıyoruz. konuyla alakasız seylerle niye geliyorsun:))
  • prenesen • 21 Nisan 2006 12:56 • #576166
    hakkaten karasın yani nevar bi soru sorduk altı üstü...
  • hiyerrapol • 21 Nisan 2006 21:50 • #576174
    sinema ne alaka ben de bunu anlamadım... tez zamanda silinmesi gereken bi başlık.. yazık cidden yazık.. şu forumda adam gibi yorum yapılacak hiç mi başlık olmaz acaba?
  • kare-te • 21 Nisan 2006 22:08 • #576175
    Angelina Jolie :D
  • dexter_holland • 22 Nisan 2006 00:56 • #576176
    her ne kadar alakasız bir konu olsa da cevap vermeden edemeyeceğim. vampirle görüşme mükemmel bir filmdi. sanki sırf seksi bir film yapmak için yeryüündeki en seksi, çekici, yakışıklı falan filan erkekleri koymuşlar. helal olsun yönetmene. bütün kızların ve eşcinsel erkeklerin izlemesi gereken birşey.
  • karayansima • 22 Nisan 2006 01:20 • #576177
    hakkaten karasın yani nevar bi soru sorduk altı üstü...

bende zamanında çok aptalca konularla ve bazen aptalca yorumlarla katıldım garaj bölümüne ama bu bölüm genellikle ciddi seylerin konusuldugu bir bölüm. Çogu zaman bir sey yazmak istesemde (genellikle stres atmak ve saçma sapan yorum yapmak için girerim forumlara) anlamsız ve manasız buldugum için vazgeçerim bu bölümde yazdıklarımdan. Garaj forumu hala kirletilmemis ve saçmalıklarla doldurulmamıs bir bölüm. nasıl olurda bu saçmalıga tepki vermememi beklersin.???
    bu arada evet hakikatten karayım ismimde gördügün gibi soguk ve iticiyim ve hayatımdan memnunum bu sekilde kendimi bir seylerden soyutlayabiliyorum.