Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

adminler uyuyor mu yoksa bizi sallamıyo mu?

• samuray__84 • 24 Nisan 2006 18:38 • #576196
    daha önce grupsite olayı hakkında bi soru sormuştum ama cevap gelmedi.Şimdi de demo ekleme hakkında bi sorum olcaktı.Yine cevap gelmeyeceğini düşündüğümden buraya yazmayı uygun buldum.
    demo eklemek icin belli kriterler mi var?mesela şarkı illa rock olacak falan gibi?
    2 defa parcamızı ekledim ama yayınlanmadı ve neden yayınlanmadığı hakkında bir bilgi de verilmedi.
    cevaplarsanız sevinirim
  • System666 • 25 Nisan 2006 15:51 • #576216
    Demo bölümü için kuralları http://www.garaj.org/icerik/274/Demo-Bolumu buradan okuyabilirsin..Tarz olarak herhangi bi kriter yok. Bekçiye özelden yazacağın mesajlara elbet cevap gelir çok sabırsız olma yaw ^_^

Demo bölümü biraz kabarık olduğu için parçaların geç yayınlanabilir... Sakin olalım heyecanlanmayalım...

DaRKNeSS
  • sahin-i_naksi • 1 Mayıs 2006 11:01 • #576265
    Ya aynı dert bende de var.
    Ben de acaba illaki rockcı mı olmamız lazım diye düşünüyordum!...
    Haftalar oldu, hala demolar yayınlanmadı.Ayrıca yine haftalar oldu ki, site için hala bir cevap alamadım.

Hatırlatıyorum ilgililere:

Grup Adı: Naksiyat
  • acatalepsyst • 8 Ağustos 2006 03:19 • #579132
    bu bekçi kim cidden merak salmış baya..çok gizemli geldi bana..mesela testere filmindeki doctor gibi biri sanki..:P