-
mükemmel bir yazı tamamen katılıyorum.Çok doğru...
-
abaza popülasyonu son derece yüksektir sana denk gelmemiş..
işte tarihi,hatta miladi bir laf=)
-
ya arkadaşlar bırakın isteyen istediğni yapsın müzik arayan da müzik buluyor ben gitar satmak istesem satabiliyorum, insanlarla ilgili müzik hakkıında fikir teatrisinde buluna biliyorum.
millet ne yaparsa yapsın... benim bu siteden arkadaşlarım da oldu normal yani. e şimdi onlardan biri ile daha sonra bir şeyler yaşasa idim kendimi neden pişman hissedetmeliydim.
off neyse ya anlayan anladı ne demek istediğimi.
arayan istediğni bulur bu ister site olsunm ister sokak ister yonja. hiç fark etmez.
bne burda müzikle ilgili istediğim buluyorum. he ilerde bu konu ile ilgili sorunum olursa o zaman forumda bunu herkesle paylaşırım.
hepinize kolay gelsin. kendine iyi bakın he.
-
grand_azur kardeşim sana katılıyorum söylediklerin üzerine yorum yapmaya gerek yok bence!!!
-
bence de:)
degişiklik iyidir ara sıra
-
yok artık yaaa bunca insan şuğursuz mu ki...
katılmıyorum bu yoruma...
-
hiç kimse yoksa ben varım!!!(müzikle ilgilenen)söylediğin yalan demiyorum ama gercekten müzikle ilgilenenlere ayıp oluyor:)
-
Bu başlığa yazarak daha fazla prim vermeye ne gerek var? En iyisi yazmayın buraya bir halt hem kimse birbirini kırmasın hem de saçma diyaloglar ortaya çıkmasın. Elbet gönül ister, müzikal anlamda paylaşım doruğa çıksın, kalpler kırılmadan tartışılsın, eleştiriler yapılsın. Bunu söylemek iyi hoş ama insanoğluyuz hepimiz. Ha ayrıca aşk meşk olaylarına gelince, erkeklerin bu aşırı iştahı olmasa, çöpçatan muhabbetleri de olmaz bu da büyük bir gerçek.
-
bencede bu başlığa yazarak daha fazla prim vermeye gerek yok.bu siteye ne amaçla giriyorsan öyle değerlendirirsin,diğerleri de seni ilgilendirmez,muhattabın değildir çünkü
-
dogru.....saygılar....