Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sadece eş-dost listesinden mesaj almak isteyip de bana mesaj atanlar...

• sebepsizanlam_ • 19 Haziran 2006 01:17 • #576684
    madem sadece eş-dost listenizden mesaj almak istiyosunuz o zaman bana cevap atamayacagım mesajlar atmayın..sinir oluyorum cidden yaa...adam gibi cevabı hazırlıyorum ama atamıyorum..ve dolayısıyla ulasabilecegim baska bir yol da yok size...mesajlarınız cevapsız kalıcak!!
  • CRN_CRN_ME • 19 Haziran 2006 13:04 • #576688
    evet sana keseinlikle katılıyorum eger sana mesaj atamıycaksam neden mesaj yazıyorsun ki gıcık......
  • duygusuz_maNga • 29 Haziran 2006 23:51 • #576836
    abı kesınlıkle katılıyorum..adam bana mesj atıyor..ben hazırlıyorum cevabımı.yazıyorum..sora bı bakıyorum gtmıyor..o kadr uyuz oluyorum kı..madem es dost tan ıstıyon mesj bana ne dıye atıyon...
  • nefretimsin • 30 Haziran 2006 13:44 • #576841
    puhahahaaha=) hakkaten gıcık bi olaymış
  • maddest_angel • 30 Haziran 2006 19:32 • #576846
    ben sadece önemli konulara cevap veririm ya da uyuz olduklarımı merhaba yazanlarla hiç uğraşmam ya da küfür etmek için uğraşırım artık hiçbir erkekten gelen mesajlara bakmıyorum ezberledim çünkü sadece kızlardan gelen mesajlara bakıyorum kızlardan diyorum ama sadece bir kızdan mesaj geldi bana o kadar gerisi full erkek cevab yazmaklada uğraşmıyorum ben:)
  • xxx • 30 Haziran 2006 23:46 • #576851
    İnternetteki en komik uygulama...yonja da falan olur böyle şeyler. Müzik sitesine koymuşlar sevgili yöneticiler.İŞin en sinir tarafı bazen bir koca paragraf yazı yazıyorsun göndere basıyorsun ve o malum eş dost yazısı.Bravo valla