-
arkadaslar ya ne bu ya.
ben bir soru soruyorum örneğin beğendiğiniz kim diye adam beğenmiyo yine de yorum yazıyo.ne biçim kafa yapısıdır bu anlamıyorum, çözemiyorum ya.
hayır dikkat çekmek için yorum yapılmasın onu istiyorum arkadslar
-
efet illa itiraz edecek sivri tipler oluyor...inadına sinir katsayısını artırıyorlar........
-
kadın vokaller bölümünde aşırı derecede vardı tamam bende yaptım aylin aslım mevzusunda ama canlı performansı için.sen başlığını aç boşver kişisel sataşmaya giriyor herkes.stres atma yeri-form ve forum arasındaki farkı çözerler bir gün..
-
+1
-
mesela bunlara nuriyi örnek verebillirmiyiz?? yoksa o apayrı bir varlık mı?
-
niye yazmasın yorum, beğendiği bir şeyi yazması tasvip etmesi kadar beğenmediği şikayet ettiği noktaları eleştirileride yazması çok normal..bazen sınırları aşan olabilir ama sen engelleyemezsin bunu.. düşünceye saygı diyorsun ama başkalarının düşüncesine saygın yok gibi..
-
benim başkasının düşüncesine gayet saygm var kendime saygı istiyosam bilki bu başkasına saygım olduğundandır.
örnek verelim istersen
kadın vokal diye bir topic açtım
herkes beğendiğini ya da beğenmediğini söyledi saygı duydum
ama ben orda kadından vokal olurmu diye sormadım ki hangi kadın vokalleri beğeniyosunuz diye sordum ki ikisinin arasında uçurum kadar fark var arkadaşım.
adam gelmiş hakaret boyutuna ulaşacak şekilde yorum yapıyor ki mesajının silinme sebebi de bu. keşke silinmeseydi de okusaydın.
ben ona cevap verdim ki bende onun konusması düzeyinde cevap verdiğim için benimki de silindi.
eğer illaki yorum yapıcak ben kadın vokalleri sevmiyorum diyecekse bunu insan gibi bir dille söyler ve bende kesinlikle saygı duyarım sorduğum sorunun cevabı olmamasına karşın.
ben sadece tepkimi gösteriyorum bişey yaparım ya da yapamam ama sallayıp da geçemem.
bilmem anlatabiliyor muyum?
-
nuri kim yaf:S
-
Seven de yazar sevmeyen de , sonuçta burası 'forum' (roma imparatorluğu döneminde tartışamaların yapıldığı arenadan gelir ismi) :)
Ama sevmeyen insan da saygılı bir şekilde yazmak zorunda , eğer bunu kastediyorsan sonuna kadar haklısın :)
Eleştiri ve hakaret arasındaki ince çizgiyi kaçıran arkadaşlar oluyor bazen , buna dikkat etmek lazım...Daha önce bir kaç kere ben de yaptım , hoş bir şey değil , pişman oluyorsunuz sonra , istemediğiniz sonuçlar doğuruyor..
-
haklısın dediğin gibiyse ben görmedim o mesajı. açıklama için teşekkür.