Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ'da müdürler işlerini tehditle mi hallediyorlar?

• __Axl_Rose__ • 18 Temmuz 2006 23:04 • #577716
    öyle olmasa zırt pırt dondurulmazdım heralde...
  • BRIAN FELIX • 19 Temmuz 2006 12:02 • #577726
    ya yine silmiş mesajı anlamıyorum garaj anayasasında ELEŞTİRİ YASAKTIR falan mı yazıyor!
  • the_TW_named • 19 Temmuz 2006 12:21 • #577728
    arkadaşım çok haklısın ancak burada böyle sanırım işine gelenler kalıyor işine gelmeyenler kalmıyor yani yediremedikleri mesajı siliyorlar çözemedim ben..ellerinde gereksiz bir yetki var ve onu kullanıyorlar cevap vermek daha zor zaten...baksana hiç bir garaj müdürü falan cevap yazmamış..
  • Holy_Bastard • 19 Temmuz 2006 12:24 • #577731
    Yavaş yavaş düzelcek inşallah...
  • __Axl_Rose__ • 19 Temmuz 2006 21:24 • #577794
    biz bu yavaş yavaş düzelcek inşallah gibisinden lafları 2 yıl önce de diyoduk da zamanla yavaş yavaş üyeliğimiz iptal oldu...
  • BRIAN FELIX • 21 Temmuz 2006 15:05 • #577857
    aslında onlar da haklı birşeyler silip birilerinin üyeliklerinin üstüne çökmeseler müdür olup omadıkları anlasılmaz.
    hani osmanlı eski maarif müdürünün yaptığı şey gibi!"mesajlar olmasa garajı ne de güzel idare ederdim:)"
  • BRIAN FELIX • 21 Temmuz 2006 15:05 • #577858
    bunu da silme artık hocam üzülüyorum ama
  • rubber soul • 21 Temmuz 2006 15:19 • #577859
    'Üyeliklerin üzerine çökmek' ne demek açar mısın biraz bunu ?
  • Nem • 21 Temmuz 2006 17:10 • #577861
    BRIAN FELIX'in silinen mesajı:
    YA BU MESAJ OLAYI BENİM DE CANIMI SIKTI,BEN PEK SIK UĞRAMAM GARAJA ASLINDA ESKİ ÜYE SAYILIRIM ANCAK ESKİ MESAJLARIM FALAN HEP SİLİNMİŞ ÇOK CAN SIKICI BİR ŞEY BU...MESAJLARI SİLİNEN ARKADASLARI ANLIYORUM O YÜZDEN VE HAK VERİYORUM SONUNA KADAR DA YANLARINDAYIM _felix.brian_

Silinme sebebi (GRJ kurallarından alıntı):
    Gereksiz büyük harf kullanımı: Tipografi kurallarına göre büyük harfle yazılan metinlerin okunabilirliği çok azalmakta bunun yanında netikete göre büyük harf "BAĞIRMAK" anlamına gelmektedir. GRJ'da BAĞIRA BAĞIRA gezen insanlar hoş karşılanmayacaktır.
  • BRIAN FELIX • 22 Temmuz 2006 16:54 • #577945
    genç insanlarız,kural tanımayız demiyorum ama gereksiz kurallar (en azından uygulandığında pek bir yenilik doğurmayan kurallar)sadece o kuralı koyan kişinin egolarını tatmin etmeye yarıyor.eminim o mesajı silen ve "tipografi esaslarını" savunan arkadaş da hayatında en az 1 kez insanları böylesine kurallara isyan etmiştir. aksi takdirde bize dayatılan şeyleri kabul edip de yaşadığımızı iddia edemeyiz..
    ayrıca silinme sebebi de çok komik.açıkçası ben de mesajımı biraz aşırı bulmuştum yani içeriğinden dolayı silindiğini düşünmüştüm.büyük harf olayı komik be.
    baska bir açıdan bakıp da "silme sebebini açıklamanı" takdir etmemek elde değil: