-
tamam hadi bugün :P:P
-
Kim olduğumu ya da neden bu yazılarına cevap yazdığımı hala anlamadıysan ne diyebilirimki...burayı kontrol edip düzeni sağlamak benim görevim ..kişisel bir sorunum neden olsun seninle...ama Nem in dediği gibi inatla neden tiyatroya devam ediyorsun?,ben kibar bir usulle uyarıyorum seni..sen laubali tavrını bozmadan devam ediyorsun..anarşinin kime ne faydası var ,ne gerek var kargaşaya, optimist davranıp GaRaJ yönetimi size ve biz müdürlere hadisenin nasıl işleyeceğini söyledi uzatıp, yasak olan kural ihlali Geyike devam edip neyi ispatlamayı umuyorsun ?
-
ben nerede tiyatro yapıyorum nemin tiyatro yaptığımı zannettiği kısmı açıklamıştık zaten aparat adlı arkadaşla ortada tiyatro falan yok.herşey açık, net zaten farkındaysanız sadece benim değil birilerinin daha hoşuna gitmiyor olaylar ama ben arada çok görünenim galiba.laubali davranmıyorum neden yalan söyliyim ben garajı çok seviyorum 2003ten beri böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum benim sanki çok mu hoşuma gidiyor? bir sürü arkadaşım var güzel güzel arkadaşlarımla birşeyler paylaşmak güzel olabilir?benim sadece rahatsız olduğum kısım bazı şeylere cevap verilmiyor mantıklı açıklama yapılmıyor o kadar.yanlış bir şey veya sizi üzücek bir şey söylediysem özür dilerim.karşılıksız.
-
Mantıklı açıklama yapıldı,GaRaJ Bekçisi malum forum konusunda yeni müdürlerin alışma süreçlerinde bu gibi durumların olacağından bahsetmişti...kuralların daha esnek uygulanacağını ama daha sıkı bir denetim olacağını söylemişti.Eskiden yazılar seyrek siliniyordu evet...bunda çok haklısın..fakat şu var ki eskiden yazıların denetimi daha seyrek oluyordu ama şimdi bir sürü müdür arkadaş var ve bunları uygulamakla görevliler..ve bu müdürlerde insan:) yani bazı şeyleri es geçmiş olabilirler; ama karşılıklı anlayışla bunu çözmek yerine neden dikleşiyoruz .Benim istemediğim şey bu...
Ayrıca özürün için estağfurullah diyorum :)
Mantıklı bir açıklama olmuştur umarım sevgili the_TW_named...
-
evet teşekkürler ama dediğim gibi benim amacım dikleşmek değil garajın eski günlerdeki gibi olması.müdürlere de bir itirazım yok ancak müdürlerin insan oldukları gibi biz de birer insanız robot gibi olamayız olsak da nereye kadar?kuralların esnek uygulanması değil kuralların esnek olması daha iyi olabilirdi neyse denetimin aşırı sıkı tutulmasına da gerek yok bence çünkü garaja üye insanlar sitelerini seviyorlar ve yanlış olan şeylerin üstünü örtüp kapatıyorlar zaten dışlıyorlar.neyse artık ben uzatmıyorum bu konuyu siz de uzatmazsınız zaten..tekrar teşekkürler.
-
bulusmak demiştim :)
-
biz de demeye devam ediyoruz :)
-
tamam nerde ne zaman .Rock Jazz damı hahahahaaha
-
hayır antalyada olsun gece alemine akarız erkeklere rus kız buluruz kızlarada yakışıklı erkek buluruz aleme dalarız yaa antalyada gece alemi çok güzeldir bee gündüzde denizdeyiz...deniz ayaklarımızın altında antalyadan daha güzel bi yer var mı??tabi siz hemen istanbul diyeceksiniz ama oranın trafiği var burda trafik denilen bişey yok yaa antalya olsun...
-
antalyada puahaha. antalya dedik ya lan bizde