Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

t-shirt

• hesil • 18 Temmuz 2006 22:55 • #577711
    evet size süper teklif özellikle site yönetimine!! acaba ücretini karşılamak ya da sponsor filan yani mali sorun bir yana neden siteye ait kendimize has bi t-shirt bastırmıyoruz? madem o kadar takip edilern bir site ve herkesce beğeniliyo o zaman bu tarz şeylerin en azından olmasını olumlu birşey olarak görüyorum..
    yazıyı dikkate alırsanız sevinirim..
    tabi bardak ıvır zıvır bişilerde olabilir illaki t-shirt olacak die bişi yok

ayrıca millet sizinde bu konudaki fikirleriniz duymak isterim
  • Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 12:27 • #577732
    begenılen ve cok takıp edılen bı sıte oldugunu dusunmuyorum ama guzel fıkır de acıkcası ustunde garaj org muzık sıtesı holley yazan bı t-shırt u gıymezdım
  • Holy_Bastard • 19 Temmuz 2006 12:42 • #577733
    Beğenilen ve çok takip edilen bir site açıkçası.

Fikrini ise destekliyorum , güzel bir fikir. Böyle bir tişörtü seve seve giyerim :)
  • Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 12:44 • #577734
    o kadar begenılen ve takıp edılen bı sıtekı bulusmasına 2 kısı gelıyo
  • Holy_Bastard • 19 Temmuz 2006 12:45 • #577736
    Tek buluşmaya göre mi değerlendiriyorsun kaç senelik siteyi?
  • hesil • 19 Temmuz 2006 12:50 • #577737
    eski buluşmaları bilmiyolarda ondan böyle konuşuyorlar. üstelik site son 6 ay içinde tam bir bunalım içinde ama elbette kurtulacaktır bu koşullardan.
  • Nem • 19 Temmuz 2006 12:53 • #577739
    Beğenilen ve takip edilen bir "site", belki beğenilen ve takip edilen bir "forum" değil, belki de beğenilen ve takip edilen bir forumun beğenilen ve takip edilen "bir konusu" değil. Buluşmanın GRJ ile resmi olarak hiç bir ilgisi de yoktu üstelik.
  • Holy_Bastard • 19 Temmuz 2006 12:55 • #577743
    Bir kaç ay sonra sağlam bir buluşma yaparız artık :)
  • TurkishMetal • 19 Temmuz 2006 15:34 • #577757
    Hemen hemen buluşmaların hepsine giden biri olarak hiçbir zaman yönetimle alakası olmadı buluşmaların.Hatta yardım için düzenlenen konserler için bile garaj adminleri ya da yöneticileri tarafından gelme olmadı.Buluşmalar tamamen üyeler arasında forum aracılığı ile düzenlendi.Buluşma başlıklı konular silinmedi yöneticiler tarafından.Bu konuda tekrar teşekkür ederiz.Kaynaşma için daha aktif müzik yapabilmek için bence gereklidir buluşmalar.Buluşmalar sonrasında kurulna gruplar bile oldu.İyiki buluşulmuş.
  • black shadows • 19 Temmuz 2006 16:44 • #577772
    eğer T-şhirt üzerinde;

www.garaj.org müzik sitesi

yazarsa asla giymem eğer bardağın üzerinde

wwww.garaj.org müzik sitesi

yazarsa bol bol caffe,çay,su ve hazır çorba içerim...