-
evet size süper teklif özellikle site yönetimine!! acaba ücretini karşılamak ya da sponsor filan yani mali sorun bir yana neden siteye ait kendimize has bi t-shirt bastırmıyoruz? madem o kadar takip edilern bir site ve herkesce beğeniliyo o zaman bu tarz şeylerin en azından olmasını olumlu birşey olarak görüyorum..
yazıyı dikkate alırsanız sevinirim..
tabi bardak ıvır zıvır bişilerde olabilir illaki t-shirt olacak die bişi yok
ayrıca millet sizinde bu konudaki fikirleriniz duymak isterim
-
begenılen ve cok takıp edılen bı sıte oldugunu dusunmuyorum ama guzel fıkır de acıkcası ustunde garaj org muzık sıtesı holley yazan bı t-shırt u gıymezdım
-
Beğenilen ve çok takip edilen bir site açıkçası.
Fikrini ise destekliyorum , güzel bir fikir. Böyle bir tişörtü seve seve giyerim :)
-
o kadar begenılen ve takıp edılen bı sıtekı bulusmasına 2 kısı gelıyo
-
Tek buluşmaya göre mi değerlendiriyorsun kaç senelik siteyi?
-
eski buluşmaları bilmiyolarda ondan böyle konuşuyorlar. üstelik site son 6 ay içinde tam bir bunalım içinde ama elbette kurtulacaktır bu koşullardan.
-
Beğenilen ve takip edilen bir "site", belki beğenilen ve takip edilen bir "forum" değil, belki de beğenilen ve takip edilen bir forumun beğenilen ve takip edilen "bir konusu" değil. Buluşmanın GRJ ile resmi olarak hiç bir ilgisi de yoktu üstelik.
-
Bir kaç ay sonra sağlam bir buluşma yaparız artık :)
-
Hemen hemen buluşmaların hepsine giden biri olarak hiçbir zaman yönetimle alakası olmadı buluşmaların.Hatta yardım için düzenlenen konserler için bile garaj adminleri ya da yöneticileri tarafından gelme olmadı.Buluşmalar tamamen üyeler arasında forum aracılığı ile düzenlendi.Buluşma başlıklı konular silinmedi yöneticiler tarafından.Bu konuda tekrar teşekkür ederiz.Kaynaşma için daha aktif müzik yapabilmek için bence gereklidir buluşmalar.Buluşmalar sonrasında kurulna gruplar bile oldu.İyiki buluşulmuş.
-
eğer T-şhirt üzerinde;
www.garaj.org müzik sitesi
yazarsa asla giymem eğer bardağın üzerinde
wwww.garaj.org müzik sitesi
yazarsa bol bol caffe,çay,su ve hazır çorba içerim...