-
ben 8 kasım 2004 den berı garajdayım ayrıcalık ıstıyorum dunku çömezlerle aynı kefeye konmak ıstemıyorum dıyenler (eskı uyeler) mesaj gondersın arkadaslar ayrıcalık ıstıyoruz yönetimiz umarım birşeyler yapar mesela bazı yerlere eskı uyelerın gırmesı daha mantıklı olur heryerde boyle ayrıcalıklar var neden garajda olmasın onların daha boyle bır sıteden haberlerı yokken bız buradaydık degıl mi?????
-
aga bende kasım 2004 lüyüm kıdem olayı da mantıklı ama aynı sey nan
-
evet doğrudur ama benim bu üyeliğim yeni ben aslında tweeder olarak 2003ten beriüyeyim ben napcam :S ben 2003ten beri bu sitedeyim
-
kıdemli olunca nolcak sana abi mi diyeceğiz?
-
Ust diyebiliriz belki onlara .. Onlar olmasaydı garaj da daha rahat takılabilirdik cunku ilk uyeler mutlaka garajı buralara getirdiler.. Ben sahsen saygı duyarım eski uyelere abi.
-
saygı duyarız tabi.
ama garajda ne kadar üye olduğun değil neler yaptığın önemli bence.
:S
-
ne üstü ne kıdemi ne gerek var. herkez eşit.bıkmadınızmı bürokrasi içinde yaşamaktan?
herkez fikirlerini rahatça paylaşıyor işte. takılmayın bunlara .)
-
demi ya :S
allah allah :)
-
arkidaşlar bu tarz basit işlerle zaman kaybetmeyin..salla ya..
-
saygı duy