-
Yukarı taşıdım konuyu ehüeheüh. :)
-
heyt beeee ilk üyeliğim cırcır vırvır kapandığında uyarmalarına rahmen dikbaşlılığımı koruyarak
-cırcır vırvır forumununu niyekağadınız? isterseniz dondurun ama düzgün bir cevap verirn....
sonuç olarakdonduruldum...
bu topic hep en üstte kalmalı.
-
gereksiz bence.. paylaşım yerinde geyiğin işi yoktur diye düşünüyorum..
-
Bizler genç insanlarız.Geyik yapmadan durmamız olanaksız bence.Ufacık miniminnacık bi forumcuk açsanız da biz de bi kenarda geyik yapsak ? :(
-
Hakkaten cok dogru soylemişsin manyak kardesim. Taktir ettim seni. Ben su arkadaslara taktım bu gunlerde kafayı hani ne geregi varki geyigin ogrenelim ogretelim falan filan diyen kankalarım. Sen madem daha ogretici olmasını istiyosun o zaman git pi sayını tartısabilecegin bir forma orda yaz. Burası muzik sitesi yani huzur sitesi.Herkes disiplin ogrenmek sıkılmak için gelmiyo bu siteye ..sitenin keyfini o sitenin akısıyla da cıkarabilirsin.Tıpkı benim yaptıgım gibi.Ben acayip guncelim ve yazılarımda oyle.. Cok uzgunum ki manyak kardesimin zamanında burda degildim o zaman bende o geyik yaptıgımız forumlar ahhh ahhh nerdeeee şimdi diye anlatabilseydim. Oyle bir gecer zamanki offf...
-
Bu forum da diğerleri gibi okunmadan çöpe gidenler arasında kalmış...Minicik bi geyik forumu istedik, çok şey mi istedik :) Bele takılırız kenarda "vıyk vıyk" şeklinde :)
-
Ne zamandır böyle güzel geyik bekliyodum :)
artık geyiğe biraz gözyumuluyo amao kadarda değil. abartıldığı ve garajın çıkarlarına ters düştüğü vakit mesaj siliiyo dahada ileri gidilirse donduruluyo.
ben yapıyorum açıkçası geyik ve her zaman yapçam. ama bana bakmayız siz fazla kaptırmayın kendinizi geyiğe.
-
bencede sonra donduruluyon yaa
-
ama bu site sadece müzik sitesi olsa garmesin işi ne
demek ki çok yönlü bir site
o zaman geyik de olmalı ama düzeyli bir şekilde
-
yasa dışı iş yapıyoruz gerçi =) site yasalarına göre 3.523 . b maddesine göre geyik yapmak yasak burda=)
saygı lar...
:D MuStY