Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bana cevap ver •sacredsoul• !!

• efkarlı • 23 Temmuz 2006 12:43 • #577965
    [::K.İ.L.İ.T::]Kusura bakmayın arkadaşlar yukarıda daha dorusu başlıkta yanında iki adet topu olan arkadaş benim eskiden üyesi olduğum bir koloninin komiseridir. Arkadaş benimle görüşmeden, konuşmadan, tamamen keyfi ve nedeni hakkında hiçbir bilgi vermeden beni koloniden çıkarmış. Artık o kolonide işim olmaz. Ama bunu bana izah etmeli diye düşünüyorum. Ben yanında iki tane topu olan •sacredsoul• arkadaşımıza konu ile alakalı hemen bir mesaj atıp sormak istedim. Ama iki toplu arkadaş (•sacredsoul•) beni çoktan gıcık listesine eklemiş. (Nasıl gıcık olmuş bu da enteresan ama.. Daha hiç bir görüşmemiz olmamış, görüşmemişiz..) Kendisi eğer benimle irtibata geçmeme konusunda ciddi ise burdan onunla muhatab olmak zorunda kalacağım.. Kendisine duyrulur.
    Biline.
    Kusura bakmayın herkesin ortak alanı olan bu forumda, yeni bir konuyu işgal ettiğim için. Ama bu keyfiyet nedir.. Merak ettim ondan buraya kadar taşıdım konuyu..
    Affola.
  • sacredsoul • 23 Temmuz 2006 13:44 • #577967
    [::K.İ.L.İ.T::]bak arkadaşım sana açıklama yapmak zorunda değilim.. değildim ama buraya taşıdın konuyu mecburen yapmak zorundayım.. kesinlikle keyfi değil tamamen kolonimin monarşik yapısından kaynaklanıyor..kolonimde saygısızlık yapan tehcir edilir.. " Belhum e-dal " kelimesini açıklarsan sevinirim.. bir çok üyem rahatsız oldu ve bende durum değerlendirmesi yaptım.. senin sebebsiz yere başkalarının düşüncelerine hakaret etmen bunlara sebeb oldu.. Her yerde hak arayabilirsin ama benim kolonimde arayamazsın.. sanırım daha açık olmama gerek yok.. aslında evet tamamen keyfi.. kurallarım sert kusura bakma gelirsen yine hoş gelirsinn ama durum böyle.. seninde bana cevap hakkını kullandıktan sonra bu mesajları silmesini rica ediyorum ilgili müdürden!!
  • efkarlı • 23 Temmuz 2006 14:17 • #577968
    [::K.İ.L.İ.T::]bu arapca bir terim.. çok merak ediyorsan açar bakarsın. kelimelerin anlamları ortadadır. ben kimseye hakaret etmedim. bu arada yaptığı tanıma göre yazdıklarımdan bahsediyorsan.. az bile yazmışım.. ve sebebsiz yere!!! Ya senin okuduklarını idrak etme kabiliyetinde bir sıkıntı var ya da bir kasıt.. imkanım olsaydı yazdıklarımı buraya aktarırdım. insanların kutsallarına hakaret ederseniz insanlar gerekli cevapları verirler. anladın mı sevgili iki toplu arkadaşım. Nasıl birşey dur anlatmaya çalışayım. hani Zidane'nın Materazziye attığı kafa var ya.. Hah onun gibi birşey oldu belki.. ki ben kimsenin düşüncesine hakaret etmedim. ve yine söylüyorum. böyle bir tanımı yapan nasibsiz kişi düşünebilme yetisine sahip olsaydı böyle satırlar yazmazdı.düşünceymiş! hıh.. iyi bas küfrü, et hakareti.. ee sonra "ben düşündüm" hadi ordan!! sonra o satırları yazan kişi sonunda konunun kapanmasını istedi. ve konu kapanmıştı.

ben o kolonide çok uzun zamandır bulunuyordum. ama senin hakkında yanılmam beni üzdü sevgili iki toplu arkadaş. kolonin ve kolonideki akraba-i talukatın ile mutluluklar dilerim. ve bu son yazımdır. buraya yazılmasından rahatsız olduğumu söylemiştim. sende silinmesini istemişsin birilerinden.. ama dediğim gibi koloninde olan birini gıcık listene almışsın. sebebini bildirmeden hemde.. kişi ne yapacak peki..? sen attın adam sana dönüp soramıyor.
    haklılığından eminsen toplu arkadaş. özelden görüşelim. kelimelerine, yüreğine yani yaptığın eylemlere güveniyorsan.. Bekliyorum.
  • _betrola_ • 23 Temmuz 2006 14:27 • #577969
    [::K.İ.L.İ.T::]geyiğe bak yaa..ya arkadaşlar abarttığınız şeye bak ..çocuk gibisiniz..kusra bakmayın karışmak istemezdim ama yetişkin bi insanın yapıcağı davranış değil..biri beni silse hiç de umrumda olmaz,önemsenicek çok daha önemli şeyler varken şu dünyada:P
  • efkarlı • 23 Temmuz 2006 15:19 • #577972
    [::K.İ.L.İ.T::]sen konunun atılmak olduğunu sanıyorsun ama değil hoca yaa.. bir de ne bileyim.. amaan salla. haklısın.
    hepinize mutluluklar.
  • _betrola_ • 23 Temmuz 2006 15:20 • #577973
    [::K.İ.L.İ.T::]eheuehehee..
  • Rockjazz • 23 Temmuz 2006 15:48 • #577977
    [::K.İ.L.İ.T::]Ben geyik oldugunu dusunmuyorum.efkarlı kardesimi cok haklı buldum bence bu konu uzamalı.. Sonuna kadar devam etmeli.Okumakdan cok haz aldıgım bir konu oldu bu. Hem yeni kelimelerde ogreniyorum bu arada arapcamı geliştirmiş oluyorum. Ogretici olmalı forumlar boyle.. heuheheheheh
  • the_TW_named • 23 Temmuz 2006 20:49 • #578005
    [::K.İ.L.İ.T::]neyse bence fazla uzatmadan efkarlı arkadaş tekrar üye olsun koloniye sacredsoul arkadaş da efkarlı arkadaşı gıcık listesinden çıkarısn böyle mutlu mesut devam etsinler heralde iki taraf da hatalarını anlamışlardır :) polemiğe girmeyin (:
  • çekirge • 23 Temmuz 2006 20:52 • #578009
    peace!!!!

[::K.İ.L.İ.T::]NO WAR, MAKE LOVE!! :)

:)
  • narkozz • 23 Temmuz 2006 21:03 • #578012
    [::K.İ.L.İ.T::]ne uzlaşımcı bir şahsiyet :P