-
Evet bu senin şahsi fikrin ve bu dediklerin eski köye yeni adet deyimi. Garaj'ın bazı oturmuş kuralları ve sistemi vardır. Ve bunlar değiştirilmez.
kopmayantekteL
-
bu senin mi fikrin yoksa garaj'ın mı ? oturmuş bu kurallar ne zaman ayağa kalkar ve ileri doğru gider.. malum bayadır "bek"liyorda..
bek'çi arkadaşa burdan selam..
aman haa olduğunuz yerde bek'lemeyin siz garajdaki arkadaşlar.. ya da siz de oturmuş olun.. yoksa yazdıklarınızı silerler..
sonra anlaşılmaz bir derde düçâr olursunuz...
-
Haklısın gitarTELİ arkadşaım ancak benim amacım bu kuraların değiştirilmesi değil elbette kural koyulduğuna göre mantıklı bir açıklaması olmalı, bunu öğrenmek.Tabi eğer öğrenmeye iznim varsa ki sanırım yok kimse bir şey yazmadığına göre, sadece mantığıma ters geldiğini belirttim karşı çıkmıyorum.
(:
-
the_TW_named;
Öncelikle senden bir şahsi ricada bulunayım gitarTELi ndeki "i" harfi küçük :)
Öğrenmeye tabi ki hakkın var.
Garaj 6 senedir yayında olan bir site,
Ve sistemin yürüyüşü artık oturmuş
Sistemde yenilik oldugu zaman ana sayfadan bekci yayını zaten yapıyor.
Hal böyle olunca siteye yeni üye olan her arkadaşımız bir soru soru sorunca bekçi hepsine yetişemiyor.
Sistem incelendiği zaman zaten sorulan sorulara rahatlıkla cevap bulunabiliyor.
kopmayantekteL
-
Öncelikle özür dilerim gitarTELi :)
Ben sadece merak ettim bu sistemin neden böyle olduğunu o kadar.
İyi akşamlar.
(:
-
heryere koşturamıyorlar işte.)
bizde çok soru sorduk zamanında :)
ne özürü beh
iimlada hata olmasın hani taklidlerınden sakınmak babından
kopmayantekteL
-
Abi iimla ne ? :p
-
imla
i harfinde ziyade olmuş.)
-
Olur böyle şeyler önemli olan dostluk.
-
Bahsi geçen ekran, yaptığın yanlışın farkında olup olmaman ve bundan sonraki davranışlarında bu tip hataları sürdürmeyeceğinle ilgili bir garanti almak üzerine...
Sanırım o ekranı yanlış anlamışsın, orası bir mahkeme tebliği değil, beraat sırasındaki iyi hal değerlendirme dilekçesi :) (sen hukukla bu kadar paralelleştirdiğin için ben de böyle yazdım. Şimdi "ne burası mahkeme mi?" diyen arkadaşlar çıkmasın...)