Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Uygulama hatası.(şahsi fikrim)

• gitarTELi • 29 Temmuz 2006 01:09 • #578316
    Evet bu senin şahsi fikrin ve bu dediklerin eski köye yeni adet deyimi. Garaj'ın bazı oturmuş kuralları ve sistemi vardır. Ve bunlar değiştirilmez.

kopmayantekteL
  • efkarlı • 29 Temmuz 2006 01:13 • #578317
    bu senin mi fikrin yoksa garaj'ın mı ? oturmuş bu kurallar ne zaman ayağa kalkar ve ileri doğru gider.. malum bayadır "bek"liyorda..
    bek'çi arkadaşa burdan selam..
    aman haa olduğunuz yerde bek'lemeyin siz garajdaki arkadaşlar.. ya da siz de oturmuş olun.. yoksa yazdıklarınızı silerler..
    sonra anlaşılmaz bir derde düçâr olursunuz...
  • the_TW_named • 29 Temmuz 2006 01:17 • #578319
    Haklısın gitarTELİ arkadşaım ancak benim amacım bu kuraların değiştirilmesi değil elbette kural koyulduğuna göre mantıklı bir açıklaması olmalı, bunu öğrenmek.Tabi eğer öğrenmeye iznim varsa ki sanırım yok kimse bir şey yazmadığına göre, sadece mantığıma ters geldiğini belirttim karşı çıkmıyorum.

(:
  • gitarTELi • 29 Temmuz 2006 02:00 • #578321
    the_TW_named;
    Öncelikle senden bir şahsi ricada bulunayım gitarTELi ndeki "i" harfi küçük :)

Öğrenmeye tabi ki hakkın var.
    Garaj 6 senedir yayında olan bir site,
    Ve sistemin yürüyüşü artık oturmuş
    Sistemde yenilik oldugu zaman ana sayfadan bekci yayını zaten yapıyor.
    Hal böyle olunca siteye yeni üye olan her arkadaşımız bir soru soru sorunca bekçi hepsine yetişemiyor.
    Sistem incelendiği zaman zaten sorulan sorulara rahatlıkla cevap bulunabiliyor.

kopmayantekteL
  • the_TW_named • 29 Temmuz 2006 02:23 • #578323
    Öncelikle özür dilerim gitarTELi :)

Ben sadece merak ettim bu sistemin neden böyle olduğunu o kadar.

İyi akşamlar.

(:
  • gitarTELi • 29 Temmuz 2006 02:25 • #578324
    heryere koşturamıyorlar işte.)

bizde çok soru sorduk zamanında :)

ne özürü beh
    iimlada hata olmasın hani taklidlerınden sakınmak babından

kopmayantekteL
  • the_TW_named • 29 Temmuz 2006 02:29 • #578326
    Abi iimla ne ? :p
  • gitarTELi • 29 Temmuz 2006 02:31 • #578327
    imla

i harfinde ziyade olmuş.)
  • the_TW_named • 29 Temmuz 2006 02:32 • #578328
    Olur böyle şeyler önemli olan dostluk.
  • GaRaJ Bekçisi • 29 Temmuz 2006 10:02 • #578330
    Bahsi geçen ekran, yaptığın yanlışın farkında olup olmaman ve bundan sonraki davranışlarında bu tip hataları sürdürmeyeceğinle ilgili bir garanti almak üzerine...

Sanırım o ekranı yanlış anlamışsın, orası bir mahkeme tebliği değil, beraat sırasındaki iyi hal değerlendirme dilekçesi :) (sen hukukla bu kadar paralelleştirdiğin için ben de böyle yazdım. Şimdi "ne burası mahkeme mi?" diyen arkadaşlar çıkmasın...)