-
ya var ya b.ktan topicler açıyor millet karşı geliyoruız topic açıyoruz garaj onların hepisini siliyor anlamadım giti bak bu da silinicek silinmesin abi
-
Muhtemelen mesajını ilk görenlerdenim.. Merak ettim açtığın topic'lere baktım.
Forumda Evensa(afferdersin nasıl yazılıyo bilmiyorum) Amy Lee'nin grubunu seven bir çoğunluk yok.Yani sen genelde onlardan bahsetmişsin ama çoğunluk onları seviyor değil.Bir de Dorian topic'i açmışsın ki Rock 'n coke'u bir rock festivali olarak görenlerde çok az bu forumda.Sonuç olarak haklısın saçma topic'ler açılıyor.Ama o topicler şu an genlede 3. sayfada, bir kısmıda yakında 3. sayfaya düşer.
-
evanescence yi nasıl yazdığın inan hiç önemli değil eyv katıldığın için bu durumdan gerçekten çok rahatsızdım ve byle bir topic açmak istedim millet çok saçma topicler açıyo onlara bir anlam veremiyorum ben doru düzgün topicler kaçıncı sayfalarda karar verdim bi daha topic açmıycam diyorum milleti görüyorum açıyo öyle saçma sapan neyse öyle işte
-
açılan başlıkların hepsi piyasada sürünen konular olunca saçmasapan olması normal, artık yorum yazacak başlık bulamıyorum... bu silme işini de iyice abarttılar, neyse hayırlısı...
-
Abartılan bir durum yok.Kurallar uygulanıyor,herşey normal sırf siz biraz daha kaliteli konulara ,biraz daha kaliteli yaklaşın diye uğraşılıyor.
http://www.garaj.org/icerik.php?id=3
-
gerçek kaliteden bahsediyorsanız buradaki onca gereksiz üyeyi ortadan kaldırmanız gerekir...
-
Eğer verdiğim linkteki Forum kurallarını okuduysanız,mesaj silme ve üyelerin uyarılması konularında aydınlandığınızı sanıyorum.
-
aydınlanmak değil de fikir sahibi oldum diyebilirim... zamanla istediğiniz duruma gelir umarım burası, gerçi önemli olan kullanıcıların memnun olması..
-
Umarız.
-
bi kere şifresini açıpta kullanmıyan bir sürü şahsiyet kzı avlamak için buraya başvurmuş ama profillerde resim göremeyince bozguna uğramışlardır... bunların arasındanda çıkıyor işte bir iki düzgün insan... bu düzgün insanları belirlemek için olan kurallar batan geminin son destekçilerini göstermekte...