-
çalıştır saksını ve ingilizceni
-
Peki garaja girerken kullandığın posta hesabını flick ile eşleştirdin mi? Bunu yapmazsan istediğin kadar tag yaz GaRaJ'da gözükmez.. Önce bunu yapman gerekli ayrıntılı bilgi alttaki linkte mevcut..
http://www.garaj.org/icerik/276/flickr.htm
-
okudum onu da anlamadım:)
-
Garaj galerisi - Garaj Galerilerine Nasıl Resim Eklenir? ( Açıklama )
Şimdi lena avril..
Flickr'a girşi yap ve yukarıdaki "You" bölümünden "Ypur Account" linkini tıkla. Sağ tarafta "Your email adresses" linki olacak şimdi de onu tıkla. Garaja login olurken kullandığın mail adresini oraya yaz ve "ADD THIS" bağlantısını tıkla. Daha sonra o yazdığın mail adresine bir comfirmation ( onaylama ) maili gelecek. Gelen maildeki linki tıkla ve aktivasyonu gerçekleştir. Daha sonra flikr'a tekrar login ol ve resim ekle. Garajda bir galeri oluştur ve galeri tagına mesela "lena" ( tırnaksız ) yaz. Daha sonra flikr hesabına resim ekle. Eklediğin resimlere herzaman "garaj" ( tırnaksız ) tagını eklemeyi unutma daha sonra da Garaj'daki "lena" galerisine eklenmesini istediğin resimlere ikinci bir tag olarakta "lena" ( tırnaksız ) tagını ekle. Bunu gerçekleştirten 1-2 dk. sonra Galerinde Flickr'a eklediğin resimler gözükecektir. Unutma Garaj'da bir galeride en fazla 20 resim gözükmektedir.
Dipnot: Flickr'a resim ekledikten sonra tag kısmına iki adet tag yazacaksın. Birincisi, herzaman garaj tagı olacak diğerini eklerken, tag eklemek istediğin resmin üzerine tıkla sağ tarafta "Tags" bölümü olacak hemen altında da "Add a tag" linkini göreceksin. Onu tıkla ve tagını yaz ve "ADD" de. Bu kadar. Hala sorun yaşıyorsan da yapacak birşey yok derim ben.
Kolay gelsin.
-
ya hesap aldım resim ekledim ben profil için diyorumm garaj tazdım ama çıkmıyor public falna diyo
-
GaRaJ da kullandığın adresin hotmail mi?
-
Boşver ya :)
-
problem senden kaynaklanıyor garajla alakası yok direkt olarak yahooya bağlı bir durum ;) ben yükledim direk yüklendi zaten yahoodada bir problem yoktu.
-
yahoo
-
O zaman yapacağın şey çok basit
Profil Resmi için
*Flickr sayfana git,ardından giriş yap,sonra herhangi bir resim yüklemek için upload düğmesine tıkla,ardından 6 seçenekli bir sayfa çıkacak(yani 6 resim ekleyebileceğin bir yükleme sayfası)..oraya bir resim ekle ve Add tags for ALL these images yazan yerin altındaki kutuya garaj yaz ,sonrada hiçbirşeyle oynamadan upload yazan lacivert kutuya tıkla resim yüklenir ve yeni bir sayfa açılır.Bu açılan sayfada yazan save düğmesine tıkla .. resim garajda kullanılabilir durumda.Hayırlı olsun.Artık soru sorma n'olur :)