-
Bir üye, koloniye üye olmak için komiserin onayını bekliyorsa, ama birkaç gün sonra bu isteğinden vazgeçmişse (koloniye girmekten) ne yapması lazım? bu sadece benim sorunum değil... koloni sayfası onay bekleyen kolonilerle dolup taşan bir çok arakdaşım var...hem bir şey yazamıyorlar, hem de aylarca bekliyorlar... acaba kolonilerde "komiserin onayı bekleniyor" yazısının altına "onaydan vazgeç" gibi bir buton koyabilirmisiniz? komiserlerin sorumsuzluğu çok can sıkıyor çünkü....
-
koloniye üye olunca çıkma imkanın zaten var ayrıca kabul etmiyorsa onay bekliyorsan boşver illa iptal etmene gerek yokki adam zaten kabul etmiyo ya da garaja nadir giriyo koloniye girince yazcağın şeyi yaz sonra tekrardan ayrılabilirsin zaten ;)
-
tamam da, koloni sayfası bir sürü onay bekleyen koloniyle dolup taşıyor.. madem izin vermiyor, o zaman "tik" in yanındaki "çarpı"ya basıversin... madem çok nadir giriyor, o zaman koloniye giriş serbest olsun, madem kolonisini büyütmek istemiyor, neden kurdu o zaman? komiserin kolonisini büyütmek ve yüceltmekle sorumlu olduğu genel koloni kurallarında yazıyor...
-
hehh işte bunu o koloniyi kim açtıysa ona sölemen gerekiyo işte buda koloniyi açan kişiye bağlı yani
-
o zaman da bir "komserlik testi" gibi bişey olsun ya da en azından "sorumluluk becerisi"ni ispatlasın bu şahıs...
-
PoWe gerçekten herkezin sıkıldığı bi konuya el atmışsın..bekçi bu yazıları ciddiye alır umarım=)
77
-
ben de öyle umuyorum :)
-
bence naz yaıyorlar biraz komiserler benim kolonim herkesi almaz gibisnden:)
-
sanırım sadece umduğumuzla kalıcaz=)
-
ben yinede bu konunun değerlendirilmek üzere masaüstüne yatırıldığına inanıyorum...