-
.
-
siz mi yaptınız acaba???neyse ama kötü bişi yoktu ki
-
ben yaptım lenacım, konudan çıktığımı farkettim, şimdi olduğu gibi. hemen bağlayayım, farkında olmadan da olsa konuyu saptırmak, iyi bir garaj üyesine yakışmaz. madde no 101.
-
tamam peki
-
off anlamak istemiyorsan umurumda değilsin zaten nicki avril olan birisinden ne bekliyorum ki ben ama o forumdaki diğer mesajları okumanı tavsiye ederim..
-
eee ne yapayım üstte açıkladım ben bu avrıl olayını zaten bir açılsın alıcam üyelik ya başka aaaaaaa
-
sinirlenmemelidir, konuları uzatmalıdır butun uyeleri sevmelidir,erken yatıp erken kalkmalıdır. Yemegini bilgisayar basında yiyip yine dişlerini formlara yazarak fırcalamalıdır.Kucuklerine sevgi buuklerine saygı beslemelidir.Evet tanıdık sozler dimi.Ne diyim ki ben baska eger iyi bir garaj uyesi diye bir konu acıyorsa arkadasın teki acayip baskı ve disiplin gormusturki bu yuzden kuralları var. Uye ol siteden alabildigini al katabildigini kat yetmezmi...Off ... kırmızı guzel durcak burda :)
-
Bencil gördüm seni...
Yeni gelenlere iyi davranmalıdır , eskilere saygı göstermelidir. Garaj'ı sevmelidir , yararlı topicler açmalıdır , düzgün cevap vermelidir. Makyavelist falan olmamalıdır. Paylaşımcı ve etik değerlere sahip olmalıdır :)
-
aynen ben :D
-
....!!!!!!!??????