-
benim şu anda üye olan ve dondurulan kuzenimle ilgili olarak yazıyorum... dondurulma sebebi olarak koloni üyelerine gönderdiği mesaj gösterilmekte... peki size soruyorum (herkese) siz komsersiniz ve üyelerinize(sadece kendi koloniniz üyeleri) koloni ile ilgili mesaj gönderildiğiniz için dondurulsanız bu bir uyuşmazlık ortaya çıkarmazmı? yani sonuçta bu bi reklam değil üyelere, üye oldukları koloni ile ilgili bilgi vermek... sizce bu olağan bi olay mı? yoksa bu kadarda olmaz denilecek olaylardan sadece birimi?
-
Öncelikle, biz "Evet, haklısın." desekte, otorite biz değiliz.Yani bize konuşmuşsun da biz kullanıcıyız, toplanıp bekçiyi dövecek halimiz yokya..
Bir de doğru bir kadar için mesajı görmek gerekir.. Benim çok sevile bir gruba hakaret ettiğim için üyeliğim dondurulmuştu, burada pek sık gereksiz ban yaşanmıyor..
-
benimde 5 günlükken dondurulma olayım
biz ankette freelove adlı kişiyle atıştık biraz ve vinner k arkadaşa da bize ooo aşk doğuyor dedi bunun üzerine biz de ne diyosun sen tazrzı şeyler yazdık (ikimizde kzız bu arda) ve sonuç donduruldum 3 gün yani o zaman herkes herkesi yakıştırsın mı biz de yok öyle birşey dediğimizde dondurulalım mı??
-
Bir de şöyle bir durum var: Bazı zeki (ve provokatör) elemanlar biriyle atışırken gayet provoke edici bir mesaj yazıyor, sen de galeyana gelip ona hakettiği cevabı veriyorsun. İşte elemanın zekiliği burda devreye giriyor; aradan biraz süre geçince derhal yazdığı mesajı düzelterek gayet ılıman bir formata sokuyor. Sabah durumu gören yetkili şahsiyetler de -doğal olarak- seni suçluyor, yani ilk sataşan durumuna düşüyorsunuz; olan senin üyeliğe oluyor.
-
Evet bu gayet akıllıca bir yöntemmiş, tuzağa düşmemek gerek :)
Zaten bu duruma düşülmemesi için forumda şöyle bir şey yazıyor:
"Geyik içerikli ve/veya kavga gürültü çıkarmaya meyilli konuları uzatmayınız, cevap yazmayınız."
Provokasyonlara cevap vermezseniz hiç bir sorun çıkmaz..
-
Neden dondu bu üyelik?
2000 küsür mesajı ve 113 üyesi ile hayattan kaçıp farklı zevklerin varklı yaşamların insanların hayata çelme atıp, hayatla dalga geçtiği koloniye üye olan siz üyemizi kolonimizdeki muhteşem anları yaşamak için bekliyoruz.. seni bekliyoruz, Hayattan Kaçanlar Kolonisi
dikkat edilirse zaten mesajın içinde
hayatla dalga geçtiği koloniye üye olan siz üyemizi
diye yani üye olana hitap eden bir cümle var... sen herhalde bunu soruyodun?...
-
iyide her zamanda cevap vermeden duramıyor insan.. bazen cevap vermesi gerekiyor.. alttan alamadığı ruh hali içinde bulunabiliyor... o zaman en olacak?
-
Gönderdiği mesajla ilgili bir sorun vardır, kimse "sadece mesaj gönderdiği" için dondurulmaz. Ya küfür vardır ya da başka bir şey. Koloninin komiseri olmak kurallara uymama hakkı doğurmaz.
-
Neden dondu bu üyelik?
2000 küsür mesajı ve 113 üyesi ile hayattan kaçıp farklı zevklerin varklı yaşamların insanların hayata çelme atıp, hayatla dalga geçtiği koloniye üye olan siz üyemizi kolonimizdeki muhteşem anları yaşamak için bekliyoruz.. seni bekliyoruz, Hayattan Kaçanlar Kolonisi
bunda mesaj kurallarına aykırı bir cümle olduğunu dülşünmüyorum.. zaten mesaj sadece üyelere gönderilmiş ve mesajın içinde üye olanlara hitap ediliyor.. biraz dikkatli okumak gerekiyor sanırım...
-
Kim dondurmuş ki bu üyeliği, şüphesiz, mantıklı veya mantıksız bir açıklaması vardır..