-
ıcerıgın ıcındekı galerılere gıren memnun olan veya memnnun olmayanın fıkırlerını ogrenmek ıstıyorum buna benzer baska ne uygulama olabılır merak edıyorum farklı fıkrılerle karsılasmak onları okumak ıstıyorum :S tabıı memnun olmayanlar nedenınıde belırtırse sevınrıım ...
-
Bence video bölümüde olsa hiç fena olmaz,ister kısa ister uzun vadede ama olmalı böyle bir şey.Hem yeni,köklü ve amatör müzisyenlerin çalışmaları izlenebilir buralardan.GaRaJ üyelerinin katkılarıyla tabi daha da geniş bir arşiv oluşur.Şahsen ben birçok video ekleyebilirim siteye.
Bence galeriler iyi başladı iyide gidiyor ama aradaki müzikle ilgisiz fotolara pek bir anlam veremiyorum.
-
demolar gibi Grup videolarının oldugu bir bölüm eklenebilir.
-
orada bı bolum var vıdeo klıp kolonısı dıye uye olun bız oraya youtube vs den lınk atıyoruz ızlıyoruz
-
abı cok ilgınc resımlerım vardı atamadım bır yaw
-
flıckr com dan programını ındır eklersın zor degıl bı kac detayı var o kadar anlatırım eger cok ıstıyorsan:)
-
abı yazıyor zaten bır seyler yaptım onlarıda olmadı
-
flıkerına 20 tesım eklıycen en fazla 20 resım sonra tag ısmını ornegın adın murat dıyelım garaj, murat yazıcaksın galerıler den ekle dıyıp adını yazıp flcker tagına murat yazarsan tum ıs bıter :) ama sakın unutma garaj, bı bosluk flıcker tag o da olmazssa yardım ederım .(
-
sagol tesekkurler
-
Resim kolonisi kurup , resimleri de oraya atabiliriz mesela. :9
Anlayamadım hala neden kolonilere yönlendirildiğimizi.Ana başlıklar kurulsa ayrı bir bölümde , çok süper olur bence.Resim , edebiyat vs.
Böyle de güzel de , resimlerin dışındakilere üvey evlat muamelesi yapılıyor gibi geldi.