-
Nerde o eski garaj şimdi bakıyorumda yeni bitmelerle dolmus ve piyasa olmus bi garaj karsımda cıkcıkcık eskiden chat bile yapabiliyorduk suanda olsa özenti tiplerlere dolar tasar millet manita bulma yolunda eskiden ne güzel müzik ve makara muhabbeti yapılırdı simdide var ama suanki çıkar meselesi ah garaj ah yazık oldu sana ilk göz ağırılarımdansın neyse umarım kendine gelişrsin...
ESKİ GARAJI ARAR OLDUM
ŞIRNAK DAĞLARINDA SOLAR OLDUM
-
ya ben garaja daha erkenden üye olmuş olup da buralar bizden sorulur havasında gezinen insanları bir türlü anlamıyorum, nedir istediğiniz? genç dimağlar garajın sınırsız hizmetlerinden yararlanmasın mı? ben yeniyim, üyeliğimi mi iptal edeyim? ya da ben özentiyim, kendi kendimi imha mı etmeliyim? manitadan kasıt nedir onu sorabilir miyim? her genç kızın hayali boyu boyuna tarzı tarzına uygun bir delikanlı bulup evlenmektir, yanlış mıyım? ben metalciysem yonjada mı kendime eş aramalıyım? elbetteki garajı tercih edicem. yeter artık böyle başlıklar açmayın.
-
benm dedem babaanemi internetten bulmamıs yenilere herzaman kapımız açık ama özenti olmayan yenilere vede matalici diye bi kavram yoktur yok bakırcı töbe töbe
senin gene dilin uzadı:D:D
-
metalci yok mu? obareyy kardeşim nesin sen rapçı falan mı? hadi bakalım başka foruma. nası metalci yok yahu? ben bizzat metalciyim siyah tişörtüm var, bira da içebiliyorum hem. çok pisim kan falan seviyorum.
-
tırnaklarına siyah ojede süryormusun aa birde kırmızı sarap iç
:D
-
niye :D gibi saçma sapan işaretler koyuyosun anlamadım her metalci gibi siyah oje sürüyorum tabi. hem ne içiceğimi sana mı sorucam?
-
sen simdi bilek metal dinlersin en sevdiin grup cradle of filth mi?
-
tabii ki black metalın babası cradle of filth benim favori grubum.
-
demek sevion merlin memsın da seversşn simdi aa baq o çok sağlam bilek metal yaparç
bu arada satanistmisin
-
merlin mensının adını ağzına alma büyük üstadım o benim. bu arada dini inançlarımla ilgili ortalık yerlerde konuşmam, satanist olmam kimseyi ilgilendirmez.