-
özellikle 2 gündür dikkatimi cektide gece 1.30-2den sonra girdigimde ya sayfa bulunamadı diyo ya da cok gec acılıyor sayfa ya da mesaj yazıyorum kaydetmiyo.benim baglantımda mı acaba sorun dedim ama diger siteler gayet normal hızda acılıyor sadece garajda oluyo bu.bende merak ettim herkese oluyomu acaba diye..
-
Güncelleme filan oluyodur.
-
Gece sabaha kadar duruyorum bazen ama bir sorun yok gibi bende. Senin bilgisayarından yad internetinden kaynaklanıyor olabilir. Başka sitelerde de oluyor mu?
-
bazı geceler bende de oluyor, mesela dün gece oldu; sürekli açılmadı sayfa.
-
Bu aralar pek gece girmiyorum.Ama geçen gece bende de oldu.Sadece GRJ da oldu.
-
sadce garajda oluyo..
-
Geçenlerdede bana oldu bekçiye acaba şu reklamın (Garaj Stüdyoları) yüklenme evresinden dolayımı kaynaklanıyor dedim olabilir ama geçici bişeydir dedi.Artık olmuyor zaten.
-
Mümkündür. Bundan sonraki geceler daha dikkatli incelerim :)
Firefoc kullanınca sürekli sayfayı yenilemek gerekiyor. IE gibi değil :S
Belki o ara oldu ben kaçırdım.
-
artık akşam 23,00 dan sonra da olmaya başladı neden oluyor yaa acayip gıcık kapmaya başladım bir de benim bilgisayar a bir program indirdim ama virüs varmıs galiba.. erkanın sol üst köşesinde gri renkli minik bi kare oldu ama nokta gibi duruodu sonra indirdigimi sildim ve bilgisayarı tekrar baslattım sonra nokta gitti...bir de antivirüste tarama yaptım sadece tanımlanamayan bişi buldu onunda kullanımını engelledim...acaba ondan mı yavasladı bilgisayar bilenler lütfen yardımcı olsun...........saygılar........
-
hayır o bu değilde geçen gece gireyim dedim benim üyeliği görmedi şifre arattırdım adresi bulamadı şifreyi almadı niye olabilir yaw