-
Bu ankette henüz yeterli veri birikimi olmamıştır.
bu nedir ya? yeni bişey mi? anketi açtığım gibi bu yazı çıkıyo ama bi yığın yorum var... her ne amaçlanmış ise çok saçma geldi bana...
-
[60 kez okundu]GaRaJ Bekçisi
2 Ekim 2006 Pazartesi / 12:25
Selamlar,
Anket sisteminde ufak bir değişiklik yaptık. Belli bir minimum oy sayısına gelmeden anket sonuçları gösterilmiyor... Hem biraz merak uyandırsın, hem de yazılan yorumları daha az etkilesin diye bir deneme yapıldı...
Bakalım ne olacak...
bekçi baba benim soruma başka bi başlıkta cevap vermiş, teeşkkürler..
-
çünkü o soru senden önce sorulduu:))))
-
bir gün önceee tam saat veremem ama
-
yaa benim anketim yayınlanmadı =))
saçma gelmiş olabilir belki ama yayınlanmadı ehuehuehu....
-
yaa benim anketim yayınlanmadı =))
Ne anketiydi ki seninki :)
-
Her anket yapanın anketi yayınlansaydı anketlerin durumunu düşünmek bile istemiyorum.Kaldı ki anketleri her yayınlanmayan burda yayınlanmadı deseydi forumların halinide düşünemiyorum.Başlık açmaya değmeyen konular ''yaa benim anketim yayınlanmadı '' gibi başlıklar
-
Ya arkadaşım anlatamıyorum galiba!!! yayınlanmayan anket benim değil, bana ait değil, sadece (başkalarına ait olan) okuduğum her anket sonuçsuz, gizli kutu çıkıyo, o kadar çok üst üste geldi ki, nedir bu değişiklik diye merak ettim, sanki anketim yayınlanmamış da buraya gelip yakınıyomuşum gibi anlatıyorsunuz, her şeyi de g.tünüzüden anlamayın, önce bi adam gibi okuyun, allaaam yaa birisi bişey uyduruyo, devamını sürüsü getiriyo...
-
Bu ankette henüz yeterli veri birikimi olmamıştır.
dıye bır soz cıkıyor anketlerde verı bırkımınden kasıt kac oy aldıgımı
bellı bır tarıh mı bıcıldı anketlere o zamanmı sonucları gorunuyor eger oy ' a gore belırlenıyorsa kac oy dur bekcı veya bılen varsa aydınlatırsa sevınırım