-
GaRaJ anasayfasındaki haberler bıraz daha kalıtelı olamazmı cogu onemlı grupun turkıye turnesını okumak/ogrenmek yerıne emre aydından afıllı yalnızlık veya bademın son klıbı haberını gormek ıstemıyorum bıraz daha ozenle secılırse sevınırım mesala chuck berry turkıye turnesı kaldırılmıs badem ın klıbı gelmıs bunun gıbı neyse herkese kolay gelsın...
-
haber haberdir abi onunda alıcısı vardır ama aslında yakın zamandaki haberleri anasayfaya sadece başlıklar halinde yazarlarsa daha çok haber görme imkanı doğar hangisi ilgini çekiyorsa onu açarsın
-
afili yalnızlık gayet de iyi bi haber bence
-
mansons pain
haber haberdir abi onunda alıcısı vardır
beni rahatsız ediyor kardeşim o tür yeni yetme grplarının haberlerinin yayınlanması!!!
-
ve ayrıca insanlar beğenmiş ya da beğenmemiş olabilir
fakat bunun ana sayfada haber edilmesi çok saçma bence + benim eklediğim bir sürü önemli haber yayınlanmazken....
garaj bekçisini protersto ediyor ve bu haberini gereksiz ötesi buluyorum ve ayrıca neden daha önemli gruplarımızın klip haberleri yayınlanmıyorki o zaman burda???
-
GaRaJ paylaşımla yürüyen bir içeriğe sahip. Eğer dikkat ederseniz, sitede yayınlanan haberlerin çok büyük bir kısmı kullanıcılar tarafından ekleniyor. Eklenen haberler kurallara ve sitenin alışkanlıklarına göre temizlenip yayına açılıyor. Ne eklenirse o yayınlanıyor.
Önemli grupların yaptıkları, turneleri, albümleri, konserleri bir sürü farklı mecrada da yayınlanıyor, (zaten GRJ'a eklenen haberlerin bir kısmı oralardan copy paste yapılıyor, mümkün mertebe bu tür içeriği onaylamıyoruz) onlardan haberimiz olabiliyor. Fakat ülkedeki müzik piyasasının bazı gerçekleri yüzünden Emre Aydın'ın Badem'in kliplerinden albümlerinden haberdar olmamız biraz zor. Beğenip beğenmeme akkımız tabi ki var. ama bu haberler böyle on plana çıkarılmazsa belki de begenebileceğimiz seyler hakkında bilgilenmemiz zor olmaz mı sizce de?
-
su an anasayfada 3 tane haber gorebılıyorum cok az degılmı sızce de ? bılmıyorum ama zannımca daha fazla haberler yayınlanmalı mesala exodus turkıye turnesı var ekledım 3 gun once hala onay beklıyorum ıcerık olarak garaj kadar ıyı olmayan bazı sıtelerde bu haber varken grj da olmaması gercekten dusundurucu
-
Haber müdürlerini bu konuya davet ederekten, "Acaba ortada haber müdürü var mı?" diye de sormaktan kendimi alıkoyamıyorum.
-
bence bekçi açıklama yapmıs...
ana sayfada fazla haber insanı sıkabilir.. küçük baslıklar boğucu olur.. böyle cok hos bence :)
-
ya bekcı acıklama yapmısta garajanda cok gorunurde degıl zaten keske anasayfada daha fazla haber yayınlasa dıyorum ben 3 haber de yetersız kalabılır en ıyısı ortası:)