-
Gelen ve giden özel mesajların takibini kolaylaştırmak açısından farklı bir düzenleme yapılması mümkün müdür acaba?
Gelen ve giden diye ayrılması yeterli olmuyor. Yapılan yazışmaların kişilere göre ayrılması ve belli bir kişiyle ilgili gelen ve giden mesajların tarihe ve saate göre alt alta görülebilmesi mümkün olabilir mi? Farklı bir düzen de olabilir yeter ki şu işi kolaylaştırın. Geriye dönüp okumak zorunda kalındığında her seferinde ayrı ayrı pencereler açmak ve onları takip etmek işkenceden farklı değil.
Ne dersiniz sayın yönetim? Yapsanız böyle bir güzellik de rahat takip etsek şu mesajlarımızı?
-
ben diycektim de olmaz diye demedim. hadi bende söyliyim
oha!!!
-
ya yuh ne bıraz saygılı olun garajla ılgılı teklıf ıstek vs forumundayız arkadas ta gayetmantıklı bı sekılde onerısını belırtmıs olur olur bekcının bılecegı ıs bıraz saygı lutfen ?
-
garaj outlooku diyosun yani ?
tabi, bill gates'le anlaşalım yaparlar garaja da bi tane canım :)))
garajlook :Pp
-
Bence mantıklı.Öyle "oha,çüsş"diye tepki vermeniz gerekmiyor.Hoş bekçi bana giden mesajlarını bile kaydetmiyorsun diyebilir ama açıkçası bu şekilde olsa gerçekten kaydedebilirim :P Herneyse eklediği şarkı sözlerini database'den geçirecek kadar kaliteli olduğunana inanadığım garaj yönetimi bunu da uygular diye umuyorum :)
-
süper olur bana günde 5-10 mesaj geliyor.. zor oluyor
-
Bende katılıyorum.Hatta hangi kelimeler daha çok varsa ona göre ayırsınlar.Hangi salisede gelmiş,mesajı alırken hangi duygular hissedilmiş,bunlar önemli şeyler.
-
Yüzünü görmeden konuştuğunuz insanları tanımanın tek yolu yazdıklarını okuyarak onları tanımaktır. Yazılanlar benim için önemlidir, sırasıyla ve çoğu zaman da birden fazla kez okumak gerekiyor. Sizin için gerekmiyorsa ne mutlu size, benim çektiğim sıkıntıyı çekmiyorsunuz demek ki, 'oha!' şeklindeki tepkilerden de görülüyor bu.
-
Yok seni anlıyorum.Bende boş zmanlarımda telefondaki mesajları okuyorum kiç çok şey kaçırmışım :P
-
garajdan,tanımadığım insanlardan gelen mesajları bu kadar önemsemem için hiç bi sebep yok..!!