-
yaa arkadaşlar..dikkatinizi çekti mi acaba?garaj, periyodik aralıkla hata veriyo..hata da şu..üstteki çek aç menü tarzı reklam açmasan da açıkmışcasına hareket ediyo :D ve işin garip yanı ise şu, ordaki farklı reklamlardan sadece bi tanesinde bu durum oluyo..geçtiğimiz iki günde en az 15 kez tıklamışımdır yanlışlıkla..zengin ettik milleti yahu :D
-
ben çoktan bekçi amcaya mesaj attım ama arada bir o uyuz reklamlar yazıları kapıyor..
-
bu öyle bişe değil pîrim..bu daha trajik mevzu..işin ucunda reklama tıklamak var yani :D
öyle hatalar vardır ki insanın işine yarar :D
bence böyle şeylere hiç gerenk yok.."camiye yardım" gibisinden reklamlara tıklıyalım akımı başlatabilirdik..değil mi ama?
-
tiksindim sahsen!
garaja girmeme konusu olucak bu! sinir oluyorum yahuuu..
-
tiksindim sahsen!
abi tek bu değil..bi sürü konu var..açtırmayın bayramlık ağzımı :@ garaj eskisi gibi değil..çok bozuldu..bozulmaya da devam ediyor..
-
tiksindim sahsen!
sinir bozuyor!
-
kolonilerime falan hiç giremiyorum üst taraf komple felç olmuş powerclub die bi site açılıyor hep. bekçinin bu durumu düzeltmesi dileğiyle..
-
sadece tek bi reklam için bu durumun olmasını beni kıllandırmıyo değil..bence böyle şeylere gerek yok..garaj çapında "reklamlara tıklayalım" kampanyası başlatabilirdik..yani eğer reklamlara tıklamamızı isteyen birisi varsa bunu meşru yollardan yapabilirdi..böyle emrivaki yaparcasına olması insanın sinirini bozuyor..ama mümkün mertebe sakinliğimizi korumaya çalışıyoruz :D
-
İlanlar sayfasında "gitarist arıyoruz" ilanına tıklıyorum açılmıyo,tıklıyorum açılmıyo,tıklıyorum gene,açılmıyo...ben de vazgeçtim,belki de hayatımın grubu olcaktı ama... :P
-
Reklamlara tepki gösterdiğim için atıldım bekçi tarafından duyrulur...
imza: Darkflames