-
Geçen gün yaşanan cinsellik ilanında sonra bu konuyu açmak istedim . Ben şöyle bir sistem düşündüm bir ilanda ya da sitenin herhangi bir bölümünde uygunsuz içerik görüldüğünde üyeler şikayet edebilsin ve 15 şikayette online olan müdürlere veya bekçiye direk ama direk bir uyarı gitsin böyle böyle bir konu var diye ya da şu da olabilir hiç müdür yoksa ya da bekçi ortalarda yoksa konu geçici olarak siteden kaldırılsın müdürler veya bekçi gelince ya toptan silsinler ya da tekrar yayına koysunlar derim
Sizce?
-
garaj bu kadar ciddi bir site değil
-
garaj bu kadar ciddi bir site değil
ki bu kadar ciddiyete ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum.
-
hiç değil mi ne ciddiyeti ? insanlar Jenna Jameson kolonisi açıp ilan verirken bunlara ne gerek var ilan 1 saat falan öyle durduktan sonra değilmi ?? neyse
-
Online müdür varsa zaten direk müdahale eder , uyarı gitmesine filan gerek yok. Geçici olarak yayından kalkma olayı belki olabilir ama onu da kötü amaçlarla kullanmasınlar sonra :)
-
Bence...
Bence rahatsız oldum butonu GaRaJ'ın heryerinde olmalı...
-
Bence...
millet de çok güzel kullanırya o butonları..zaten zat-ı muhteremin biri üzerimde kullandı bi tanesini ve sabıkalı oldum..o butonlardan heryerde olsa eminim iki güne kalmaz o noktalar dökülür aşağıya..
-
Bence...
Eğer mesaj almak istemiyorsa profilinde zaten yazıyor. Neden direnirki insan? Almak istemiyor işte. Bu kadar basit. Üyeye bağlı birşey aslında. "Atabilir ama attığı mesajı beğenmezsem ihbar ederim :S" bu da saçma biraz. Ya hiç atılmasın ya da atılsın ama birşey olmasın..(rahatsız edecek boyutta değil tabi) Çünkü uyarı bölümünde "...mesajınızın içeriği önemsenmeksizin üyeliğiniz dondurulacaktır." diyor. O zaman hiç mesaj atılamaz hale gelsin. Direk "bu üyeye mesaj gönderemezsiniz!" diye bir yazı çıksın. Mesaj atabilirsin ama kafasına göre üyeliğini dondurabilir.
Düşünsenize ilan veriyorum ama profilimde arkadaş olmak istemiyorum yazıyor. Birisi birşey soracak Garmes'le. Sordu ve sadece ilanla alakalı ama gıcıklık olsun diye ihbar ettim. Nolcak şimdi :S ?
-
Bekçi amca..
evet yaa..çok basit bi şekilde, istenilen kişiye komple yapılabilir..ki bana da öyle oldu..şimdi sabıkalıyım ve garajda her dem birini rahatsız etme gibi bi tehdit teşkil ediyorum..
burdan bekçi amcaya sesleniyorum..eğer beni duyuyosan n'olur cevap ver..n'olur o benim üyeliğim dondurmandaki gerekçe olan mesajın içeriğine bak..biraz zamanını ayır benim için lütfen..o malum şahısla kolonide başlayan ve garmese taşınan muhabbete bi dikkat et..ki zaten kendisi garajda olabildiğine sabıkalı ve bu sabıkayı hakeden birisidir..hergün garaja girerken sabıkalı olduğum aklıma geliyo..vicdan azabı çekiyorum..
-
Bekçi amca..
arkadaşlar ben denedim o gıcıklığı yapmayı da olmuyor bekçi okuyup öyle muammele yapıyor yine de...yani sanırım o mesaj bence bir korkutma