-
öehh:S duyduğuma göre bi de mumbar varmış sizin oralarda??? :D
-
Mumbar
Punk albüm kapağı :D:D:D
-
bu yine biraz güzel duruyo.. ama o linkini verdiğin şırdan fotoğrafı harbiden iğrençti:S bu arada mumbar tam olarak neden yapılıyo?
-
Ben sana özelde anlatırım yemek tarifini :D
-
niye özelde:D milletin midesi bulanmasın diye mi:D
-
Şırdan
Biraz geyik içerikli oluyor...Son mesajım bu konuda..
-
tamam..
-
yahu hayatım adanada geçti...seviyorum memleketimi hiç bir yere değişmem...denedim mumbar,şırdan :D netice olarak bir daha denemedim...yapan adam kötü yapmış nerden bilim bu bünyem kaldırmıcak:D kokusu ağır geldi galiba...insan alkolden bile sarhoş olmaz bunun kokusunu hissettikten sonra:D nese yinede denicem bi daha..aşka getirdiniz beni:D ama kebabıyla,bicisine ayrıca şalgamına laf yokkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!! kebabını, bicisini yemeyen,şalgamını içmeyen bence kendini yaşıyor sanmasın ya...ne mükemmel bişi
-
ya ben yarışmaya istanbul'dan katılsam da şırdan felaketini görünce araya kaynak yapasım geldi tutamadım kendimi.
ya o masum bi duruş arkadaşlar. taksim küçükparmakkapı sokakta bi şırdan dolmacısı vardı o böyle durmuyodu. hiç anlatmıyım ben. anlayan anladı. ama anlatılanlara göre yeryüzündeki en nefis yemeklerden biriymiş. mümkünse dilimleyip öyle servis edilsin. o halde görülmesin gözüme.
garaj yemek birimi :Pp
yaşasın müzik kardeşiliği di mi ? :))
-
:D yaşasın be.. sana kargoyla yollarız.. euehueh