Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası

  • kaşif • 15 Ekim 2007 21:09 • #589065
    [::K.İ.L.İ.T::]Dün akşam Habertürk Televizyonunun canlı yayınında Fatih Terim (kampanya fikri ona ait) ve Melih Meriç bir kampanya haberi duyurdular. Kampanyanın amacının açıklanmasının ardından bağış kabulüne geçildi ve ilk bağışı 1 milyon YTL ile Milli Takım yaptı.
    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve TBMM Başkanı Köksal Toptan da, Habertürk'ün canlı yayınına bağlanıp kampanyaya desteklerini açıkladı. Bu gün de farklı yayın organları ve kuruluşlardan destek gelmeye devam etti.

    Dün akşamdan bu yana kampanyaya 202.998 kişi katılmış ve 33.179.328 YTL toplanmış durumda ve bu bir rekor.

    Orgeneral Büyükanıt'ın tavsiyesi doğrultusunda, kampanyanın tüm gelirleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak. kampanya bir hafta boyunca sürecek. İlan edilen banka hesap numaraları ve SMS yoluyla kampanyaya katılabilirsiniz.

    Bu şehit ailelerine ve gazilere yalnız değilsiniz demenin, dünyaya ''bir'' olduğumuzu göstermenin en somut yolu bence ve bu yüzden toplanan paranın miktarından daha önemli katılan kişi sayısı.

    Turkcell ve Avea kullanıcıları DESTEK yazıp 5610'a, Vodafone kullanıcıları ise 5630'a mesaj göndererek 5 YTL bağışta bulunabilirler.