Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj rica etsem telefon numaramı googledan silermisin!!!!

  • pokut • 2 Mayıs 2010 19:38 • #593270
    Garaj yöneticilerine ve çalışanlarına sesleniyorum. Adım ve soyadımı googlea yaztığımda telefon numaram ışık hızıyla ekrenda beliriyor. Bu yüzden bi dünya sapıkla muhattap oldum. Bilin bakalım telefon numaram hangi internet sitesi aracılığıyla ele geçiriliyor!!! Garajın sağlam ve prensip sahibi bi site olduğunu düşünüyorum, acaba yanılıyormuyum!!! Böyle bi durumu neden gözden kaçırdılar ya da neden göz yumdular. Gerçek profil bilgilerimi, adımı ve soyadımı vermekle hata mı ettim!!! Sözünü ettiğim kullanıcı adı ve ilgili yani gerçek profilimi kullandığım hesabımı silmek zorunda kaldım fakat yinede telefon numaramı googledan yok etmeyi başaramadım.
  • Nem • 3 Mayıs 2010 11:30 • #593271
    Profilinize telefonunuzu yazdıysanız bunun bütün arama motorlarında görünmesinde şaşırılacak bir şey yok ki. Burada bir "ele geçirmek" durumu da yok. O bilgiyi zaten kendiniz sunmuşsunuz, kimse ele geçirmemiş. Profile yazılan her şey, adı üstünde, sizin profilinizde yayınlanır. Google ve diğer arama motorları da tüm siteyi indekslerken profilleri de indekslerler ve arama sonuçlarında çıkar.

    Yapmanız gereken tek şey profilinizdeki telefon numarasını oradan kaldırmaktır. Google bir dahaki indekslemesinde yeni sayfayı kayıtlarına alacağı için artık telefonunuz orada olmayacaktır.

    Aynı şekilde adınızı da gösteriyorsanız onu da indeksler. Burada GRJ'ın sağlam ve prensipli bir site olup olmamasının hiçbir önemi yoktur. Sizin kendi verdiğiniz bilgiler karşınıza çıkmaktadır. Ha eğer siz "adımı gizle" özelliğini seçtiyseniz ve hala etrafta adınızı görüyorsanız o zaman GRJ'ın sağlamlığı sorgulanabilir.

    Bu arada eski profilinizi iptal etmişsiniz anladığım kadarıyla. Bu durumda Google'dan o bilgilerin çıkması tamamen Google'ın keyfine kalmış oluyor çünkü artık GRJ'da öyle bir sayfa bulamayacağı için ya o sayfayı kendi indeksinde belirsiz bir süre daha tutacaktır, ya da sayfa bulunamadığı için bir dahaki ziyaretinde sayfayı indeksinden silecektir.

    Sayfaların altındaki "Bize ulaşın" linkini kullanarak eski üyeliğinizin hangisi olduğunu bildirirseniz daha fazla yardım alabilirsiniz.
  • gozdenge • 14 Temmuz 2010 14:11 • #593306
    teknolojiyi sevelim.